Χάϊντενχαιμ – Βέρντερ 2-2: Ανακούφιση και παραμονή (vids)

Τα εκτός έδρας γκολ της Βέρντερ Βρέμης κόντρα στη Χάιντεχαιμ την κράτησαν στην Μπουντεσλίγκα

Η Βέρντερ Βρέμης αναδείχθηκε ισόπαλη με εκτός έδρας γκολ από τη Voith Arena και θα παίζει και του χρόνου στην Μπουντεσλίγκα μετά τους αγώνες μπαράζ στους οποίους παρέμεινε αήττητη. 

Η Βέρντερ Βρέμης έπαιζε τη χρονιά της στο δεύτερο παιχνίδι για τα μπαράζ στη Γερμανία.

Στο πρώτο ματς στη Βρέμη οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ (0-0). Στη ”Voith Arena” ένα αυτογκόλ μόλις στο 3ο λεπτό του Τέρκραουφ έκανε την διαφορά(0-1), με τον κεντρικό αμυντικό να στέλνει άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Όλα αυτά μέχρι το 83ο λεπτό (1-1), όταν Κλάιντιενστ ισοφάρισε για την Χάντενχαϊμ και έβαλε την ομάδα του στην διεκδίκηση της ανόδου με αξιώσεις… Η Βέρντερ όχι μόνο κράτησε την ισοπαλία με γκολ, αλλά πέτυχε και γκολ για να κλειδώσει την άνοδο με τον Αουγκούστινσον στις καθυστερήσεις (90+5, 1-2).

Η Χάντενχαϊμ αρνήθηκε να το χωνέψει και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90’+7 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κλάιντιενστ ο οποίος απλά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-2). 

Η Βέρντερ παρέμεινε στα σαλόνια της Μπουντεσλίγκα όπου θα δώσει το παρών και του χρόνου, παρέα με τις Μπίλεφελντ και Στουτγκάρδη που πήραν την άνοδο. Στην αποστολή και στον πάγκο έμεινε ο Στέφανος Καπίνο για την Βέρντερ.

Χάντενχαϊμ: Μίλερ, Μπους (78′ Μούλχαπ), Μάινκα, Φούχρενμπαχ, Τέρκαουφ, Σνάτερερ 46′ Ότο), Γκρίσμπεκ, Ντορς (67’Σέσα), Τόμαλα (46′ Σίμερ), Λέιπερτζ (68′ Μορ), Κλάιντιενστ

Βέρντερ: Παβλένκα, Γκεμπρεσελασιέ, Φογκτ, Αουγκούστινσον, Βελίκοβιτς (68′ Λάνκαμπ), Φριντλ, Κλάασεν, Ρασίτσα, Έγγενσταϊν, Σάρτζεντ, Οσακό (68′ Μπάρτελς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.