Προβληματισμός στην Γερμανία, σε καραντίνα η Ντινάμο Δρέσδης. 

Η Ντινάμο Δρέσδης ανακοίνωσε δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα. Ο σύλλογος της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας μπαίνει σε καραντίνα και υπάρχει αμφιβολία για την επιστροφή στην δράση στην Γερμανία. 

Ο τρίτος κύκλος των τεστ στις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας έγινε την Παρασκευή και η Ντινάμο Δρέσδης ανακοίνωσε το Σάββατο ότι υπάρχουν δύο νέα κρούσματα στον σύλλογο. Το πρωτόκολλο στέλνει την ομάδα σε καραντίνα για δύο εβδομάδες και το παιχνίδι με το Ανόβερο στις 17 Μαΐου φυσικά αναβάλλεται.

Ο Ραλφ Μίνγκε γενικός διευθυντής της Ντινάμο Δρέσδης ανέφερε ότι δύο παίκτες της ομάδας, χωρίς συμπτώματα τις προηγούμενες ημέρες, βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

“Κάναμε τρομερή δουλειά τις προηγούμενες εβδομάδες. Εκτελέσαμε στο απόλυτο τις οδηγίες της ομοσπονδίας όσον αφορά στο υγειονομικό πρωτόκολλο. Πλέον είμαστε σε επαφή με την ομοσπονδία για την συνέχεια. Είναι γεγονός πάντως πως δεν μπορούμε να προπονηθούμε και να αγωνιστούμε για δύο εβδομάδες” δήλωσε ο Μίνγκε. 

Φυσικά μπαίνει σε αμφισβήτηση η επιστροφή στους αγώνες και στις δύο μεγάλες κατηγορίες της Γερμανίας μια επιστροφή που είναι προγραμματισμένη για τις 15 Μαΐου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.