“Βάρος” τα 2,5 εκ. ευρώ του Παπαδόπουλου στο Αμβούργο

Ο δυναμικός αμυντικός έχει μόλις δύο συμμετοχές φέτος, ενώ έχει υποβιβαστεί στην Κ21 του συλλόγου. 

Τέσσερις προτάσεις για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του είχε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σύμφωνα με τοπική εφημερίδα του Αμβούργου, αλλά τις απέρριψε όλες. 

Αυτό έχει φέρει σε δυσμενή θέση τον Έλληνα αμυντικό, ο οποίος εδώ και καιρό δεν υπολογίζεται από την πρώτη ομάδα και προπονείται με την Κ21 του Αμβούργου.

Το γεγονός ότι ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είναι εκ των πιο υψηλά αμειβόμενων ποδοσφαιριστών του συλλόγου, με 2,5 εκ. ευρώ ετησίως βαραίνει πολύ τον σύλλογο αν και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα γερμανικής εφημερίδας, ο κεντρικός αμυντικός είχε μεταβεί στην Κίνα στις αρχές του Γενάρη, πραγματοποιώντας προπονήσεις με την Σανγκάη Σενχούα, ομάδα της πρώτης κατηγορίας του εγχώριου πρωταθλήματος. Μάλιστα, του έγινε και πρόταση με απολαβές σχεδόν ισάξιες με αυτές που λαμβάνει στη HSV. Ωστόσο, ο Παπαδόπουλος απέρριψε τη συγκεκριμένη πρόταση καθώς «… δεν ήταν βέβαιος πως θα μπορούσε να προσαρμοστεί στην εντελώς διαφορετική νοοτροπία των Κινέζων».

Δύο σύλλογοι από τη Ρωσία, η Κρίλια Σοβέτοφ Σαμάρα και η Ρούμπιν Καζάν, αλλά και η Τραμπζονσπόρ από την Τουρκία, εξέφρασαν εν συνεχεία το ενδιαφέρον τους για τον Παπαδόπουλο, ωστόσο οι απολαβές που του προσέφεραν δεν έφταναν στο ύψος των χρημάτων που λαμβάνει στο γερμανικό βορρά. Στο Αμβούργο, πάντως, ευελπιστούν ακόμη πως ο πρώην αμυντικός των Ολυμπιακού, Σάλκε, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Λειψίας θα μετακομίσει εν τέλει στη Ρωσία, καθώς εκεί η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 21 Φεβρουαρίου. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, η HSV, που φιγουράρει στη δεύτερη θέση της Τσβάιτε Λίγκα ελπίζοντας στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια, θα «γλιτώσει» ένα ποσό κοντά στο 1 εκ. ευρώ από το συμβόλαιο του Παπαδόπουλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.