Στην Καρλσρούη ο Μαυρίας

Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χάρης Μαυρίας, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα από την Καρλσρούη.

Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χάρης Μαυρίας, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα από την Καρλσρούη. Ο 22χρονος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τη Σάντερλαντ, στην οποία δεν κατάφερε να έχει ενεργό ρόλο, όμως βρήκε σύντομα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τα βρήκε σε όλα με την Καρλσρούη και το απόγευμα της Τρίτης (6/9) ο γερμανικός σύλλογος επισημοποίησε τη συμφωνία των δύο πλευρών, που αφορά συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2019. 
Έτσι, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν σε γνώριμα γήπεδα και αυτό διότι μέχρι πρότινος έπαιζε ως δανεικός από τη Σάντερλαντ στη Φορτούνα Ντίζελντορφ (2η κατηγορία Γερμανίας). 

«Είμαι χαρούμενος για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και ανυπομονώ να αγωνιστώ με την Καρλσρούη. Θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα και τους οπαδούς μας», είπε ο Χάρης Μαυρίας μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. 

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της Καρλσρούης, Γενς Τοντ, ανέφερε: «Ο Χάρης μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο πτέρυγες, γνωρίζει τη Μπουντεσλίγκα 2 και ήδη έχει μεγάλη εμπειρία παρά το νεαρό της ηλικίας του. Επιπλέον είναι γρήγορος και δυνατός». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.