Στο ματς όπου η πρωτοπόρος με το απόλυτο των νικών υποδεχθηκε την προτελευταία της βαθμολογίας η οποία δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στα τρια προηγούμενα παιχνίδια της, χρειάζοντας κάποια ισχυρά προαπαιτούμενα ετσι ωστε να γίνει η έκπληξη και το αουτσάιντερ του αποψινού αγωνα του Ανόβερου να φτάσει σε μια υπέρβαση!
Χρειάζονταν ενας προπονητής να το πιστευει… Τον είχε η Χερτα στο πρόσωπο του Στέφαν Λίετλ ο οποίος όλο αυτό το χρονικό διάστημα επιμμένει πως η ομάδα του μπορεί να ανασυνταχθεί, εκφράζοντας την πλήρη εμπιστοσύνη προς τους παίκτες του. Τακτικά στο Ανόβερο, αφού ξεπέρασε το δύσκολο πρώτο 20λεπτο μετά τα πήγε περίφημα!
Χρειάζοντας στα δύσκολα ένας καλός γκολκίπερο. Ο ‘Ερνστ με δύο επεμβάσεις στο πρώτο 10λεπτο και μια στο 51’ κρατησε ηρωικά το μηδέν και μετά απο λίγα δευτερόλεπτα ηρθε το 0-1 στην πρώτη καλή αντεπίθεση των φιλοξενούμενων! Ο Βίνγκλερ σκόραρε “παγωνοντας” όχι μόνον το μεγαλύτερο μερος των εξεδρών στο Ανόβερο αλλά κυρίως τους παίκτες των γηπεδούχων που σε εκεινο το σημείο υπέστησαν ποδοσφαιρικό… βέρτιγκο έτσι οπως τους ήρθε ο “ουρανός στο κεφάλι”!
Άλλο ματς έγινε στην συνέχεια με την Χέρτα να κάνει περίπου ότι ήθελε με τις αντεπιθέσεις της. Ακολούθησε στο 68′ μια κεφαλιά του Πολωνού φορ Κοβνάσκι στο 68′ κι ένα ωραίο σουτ του Σούλερ στο 92′
Βεβαια σημαντικός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του καλύτερου παίκτη του πρώτου μερους! Χωρίς τον Ρόχελτ που έμεινε με ενοχλήσεις στα αποδυτήρια η ομάδα του εχασε ενέργεια και έμπνευση!
Χρειάζεται και τύχη στο ποδόσφαιρο. Όπως χρειάζεται και τόλμη… Η Χέρτα ότι δεν είχε στο ξεκίνημα του ματς, το βρήκε στην πορεία!