Ανέλαβε την Ντάρμσταντ ο Γραμμόζης

Την τεχνική ηγεσία της Ντάρμσταντ θα αναλάβει ο Δημήτρης Γραμμόζης, ο οποίος ανακοινώθηκε επισήμως από τη διοίκηση της νέας του ομάδας το Σάββατο.

Την τεχνική ηγεσία της Ντάρμσταντ θα αναλάβει ο Δημήτρης Γραμμόζης, ο οποίος ανακοινώθηκε επισήμως από τη διοίκηση της νέας του ομάδας το Σάββατο. Η ανακοίνωση της πρόσληψης του Έλληνα τεχνικού από τη γερμανική ομάδα έγινε μετά τη νίκη 2-0 επί της Δρέσδης. Ο Έλληνας τεχνικός θα αντικαταστήσει τον Ντιρκ Σούστερ. Όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό “Kicker” ο Γραμμόζης ήταν πρώτος στόχος της διοίκηση το τελευταίο διάστημα και μέχρι να επιτευχθεί η συμφωνία είχαν αποφασίσει να αναλάβει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού ο Κάι Πέτερ Σμιτς. 

Η χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δυο πλευρών θα είναι έως το 2020 και ο Γραμμόζης θα έχει συνεργάτες τους Ηρακλή Μεταξά και Σβεν Τουρ. Ο Γραμμόζης δήλωσε: “Μετά από αρκετά χρόνια στην Μπόχουμ, νομίζω πως έχω την προπονητική εμπειρία για το επόμενο βήμα. Θέλω να μάθω την ομάδα και να προλάβουμε να παραμείνουν στην κατηγορία. 

Ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Κάρστεν Βέλμαν τόνισε από την πλευρά του: “Με τον Δημήτρη Γραμμόζη έχουν έναν προπονητή, που ανταποκρίνεται πλήρως στο προφίλ της ομάδας μας. Θέλαμε κάποιον που να μη βρίσκεται στο τέλος της καριέρας του. Με τις αξίες που είχε και ως ποδοσφαιριστής, ο Γραμμόζης ταιριάζει απόλυτα στα κρίνα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.