Ζανκτ Πάουλι – Αννόβερο 2-0: «Καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο και πήραν εύκολο τρίποντο οι «πειρατές» (hls)

Εύκολη νίκη με (2-0) για την Ζανκτ Πάουλι, έναντι στο Αννόβερο, για την 19η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας.

Τη νίκη απέναντι στο Αννόβερο με (2-0) πανηγύρισε η Ζανκτ Πάουλι, που συνεχίζει να ανεβαίνει όλο και περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους γηπεδούχους, με το Αννόβερο να είναι σε «κακό φεγγάρι», αφού αγνοεί τη νίκη για τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές.

Κυριαρχία των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο

Οι παίκτες της Ζανκτ Πάουλι μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Με γρήγορες επιθέσεις κυρίως από τα πλάγια, άρχισαν από νωρίς να δημιουργούν ευκαιρίες και να πιέζουν τους φιλοξενούμενους. Η πρώτη μεγάλη στιγμή για τους «πειρατές» ήρθε στο 14ο λεπτό, όταν ο Χάρτελ αστόχησε από κοντά στέλνοντας την μπάλα άουτ. Η πίεση για τους γηπεδούχους τελικά απέδωσε καρπούς στο 17ο λεπτό. Σε μια γρήγορη επίθεση που ξεκίνησε από τα μετόπισθεν ο Αφολαγιάν βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση σούταρε και μετά την ασταθή επέμβαση του Τσίλερ, ο Ντάσνερ πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε εύκολα σε κενή εστία γράφοντας το (1-0).  Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 30ο λεπτό μετά από ασίστ του Σάλιακα, ο Μέτκαλφ με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ κέρδισε τον Τσίλερ και έκανε το (2-0) για την ομάδα του. Η φάση ελέγχθηκε για οφσάιντ από το VAR αλλά το γκολ μέτρησε κανονικά.

Κυνικά και εύκολα έμεινε το 2-0

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε και πολλές συγκινήσεις. Οι γηπεδούχοι με προσήλωση στην άμυνα, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από το Αννόβερο. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να ξεκίνησαν λίγο πιο δυναμικά στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο, αλλά η αποβολή του Νόιμαν στο 61ο λεπτό «έσβησε» τελείως τον αγώνα. Από εκείνο το σημείο και μετά οι αξιόλογες στιγμές της αναμέτρησης ήταν ελάχιστες. Το μόνο αξιοσημείωτο συμβάν ήταν αυτό του 72ου λεπτού, όταν ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR ακύρωσε γκολ των γηπεδούχων για οφσάιντ.

Με αυτό τον τρόπο ήρθε μια πολύτιμη νίκη για τους γηπεδούχους που τους ανέβασε στην 9η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη το ηττημένο Αννόβερο έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη και παρέμεινε έβδομο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.