Χάϊντενχαϊμ – Αννόβερο 2-1 : Νίκησε ο διαβασμένος, έχασε ο απρόσεκτος (hls)

Ανώτερη η Χάϊντεχαϊμ νίκησε με 2-1 το Ανόβερο για την 11η αγωνιστική της 2ης Γερμανικής Λίγκας. Τα γκολ των γηπεδούχων οι Τομάλα, Κλέϊντιεστ και των φιλοξενούμενων ο Τόϊχερτ

Δίκαιη μπορεί να θεωρηθεί η νίκη της Χάϊντεχαϊμ σε ένα ματς όπου φάνηκε εξ αρχής πως οι δύο φιλόδοξες ομάδες της 2ης κατηγορίας στη Γερμανία είχαν δώσει μεγάλο βάρος στην μελέτη κι εξουδετέρωση του αντιπάλου – κυρίως – αναζητώντας στην πορεία τη δημιουργία μέσα από την πίεση στην αντίπαλη άμυνα!
Οι γηπεδούχοι έδειξαν για άλλη μια φορά την σοβαρότητα με την οποία προσεγγίζουν τα φετινά ματς στην έδρα τους.
Αφού περιόρισαν τις επιθετικές διαθέσεις των φιλοξενούμενων, σταδιακά ανέβασαν την πίεσή τους και μέσα από αυτή έφτασαν στο 1-0, με τη συμπλήρωση του πρώτου ημίωρου.
Ο εξαιρετικός, ως τότε, γκολκίπερ Ζιέλερ τροφοδότησε απρόσεκτα στη μεσαία γραμμή τον Μπεσκούσκοφ ο οποίος δέχθηκε την πίεση του Τομάλα. Ο επιθετικός των γηπεδούχων, αφού «έκλεψε» τη μπάλα, από 35 μέτρα πέρασε την πέρασε πάνω από τον Ζιέλερ για να ανοίξει το σκορ!
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κερδίσουν μέτρα στο γήπεδο και περισσότερες προσωπικές μονομαχίες, όμως δεν είχαν και πάλι την καλή «επικοινωνία» στις γραμμές τους, προσεγγίζοντας δύσκολα την αντίπαλη περιοχή.
Στο 62’ από μια βαθιά μπαλιά του Μπους, ο επιθετικός Κλέϊντιεστ έκανε την σωστή κίνηση, φεύγοντας καλυπτόμενος από τους αμυντικούς του Αννόβερου, και ολοκλήρωσε αποτελεσματικά.
Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Τόϊχερτ με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο πρώην επιθετικός της Νυρεμβέργης ήταν και η όαση των φιλοξενούμενων στην επανάληψη αλλά έφτανε αυτό για να πάρει κάτι η ομάδα του απέναντι σε ένα ανώτερο και πιο «διαβασμένο» και μεθοδικό συγκρότημα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.