Χόλσταϊν Κίελ-Αμβούργο 2-3: Τέταρτη σερί εκτός έδρας νίκη για το Αμβούργο (hls)

Ένα θριαμβευτικό 0-3 για το Αμβούργο κατέληξε σεένα απλό 2-3 στο τέλος, με την ομάδα του Τιμ Βάλτερ να παίρνει πάντως την πολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί της Χόλσταϊν Κίελ σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική στη Bundeliga 2.

Το Αμβούργο ήταν εντυπωσιακά αποτελεσματικό, εκμεταλλευόμενο την οξυδέρκεια του Ρέις που πέτυχε το 3ο γκολ της ομάδας του και του Μπένες που μπήκε ως αλλαγή στο 65ο λεπτό και πρόλαβε να σερβίρει δύο ασίστ στο 2ο και στο 3ο γκολ της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με το 5ο εφετινό τέρμα του Γκλάτζελ (κεφαλιά) στο 39ο λεπτό και με τον ίδιο τρόπο, με κεφαλιά δηλαδή, ήρθε και το 0-2 από τον Χάιερ. Αυτό ήταν το 5ο γκολ του Αμβούργου εφέτος με κεφαλιά και το 7ο που δέχεται με αυτό τον τρόπο η Χόλσταϊν Κίελ. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Ραπ έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο και δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε λίγα δευτερόλπετα στις καθυστερήσεις, με αυτογκόλ του Χάιερ και το ωραίο κοντινό σουτ από τον Μπάρτελς.

Αυτή ήταν η έβδομη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη μακριά από το γήπεδο του για το Αμβούργο, ξεκινώντας από την περυσινή περίοδο, ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση στην ιστορία της κατηγορίας που κατείχε μέχρι τώρα η Αρμίνια Μπίλεφελντ από τη σεζόν 2019-20.

Τα στιγμιότυπα του ματς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.