Ντάρμσταντ-Χαϊντενχάιμ 3-2: Επική ανατροπή ανόδου (hls)

Η Χαϊντενχάιμ ήταν εξαιρετική για 76 λεπτά, προηγήθηκε 2-0, όμως μέσα σε 7 λεπτά είδε τη Ντάρμσταντ να της γυρίζει το ματς και με τρία γκολ να κάνει μια επική ανατροπή!

Ανατροπή και νίκη ανόδου για την πρωτοπόρο πλέον στην 2. Bundesliga, Ντάρμσταντ η οποία επιβλήθηκε 3-2 της Χαϊντενχάιμ με τρία γκολ από το 77′ έως το 83′!

Απίθανο ματς στο “Μερκ Στάντιον“, όπου η Χαϊντενχάιμ κυριάρχησε για 76 λεπτά και με γκολ των Κιλβέτερ στο 17′ και Λάιπερτς στο 61′, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο ματς, προηγήθηκε 2-0 της Ντάρμσταντ.

Οι γηπεδούχοι όμως δεν παράτησαν το ματς και με τις αλλαγές του Τόρστεν Λίμπερκνεχτ που αποδείχθηκαν καθοριστικές γύρισαν το ματς.

Ο Ζέιντελ με το τέταρτο φετινό του τέρμα στο 77′ μείωσε σε 1-2 και ο Τιετζ στο 81′ με το 13ο γκολ στο πρωτάθλημα έφεραν το ματς στα ίσα.

Πριν καν καταλάβει τι συνέβαινε στο ματς ο Φρανκ Σμιντ, είδε τον τερματοφύλακα της ομάδας του Κέβιν Μίλερ να κάνει ολέθριο σφάλμα σε σουτ του πρώην “Χαϊντενχάιμερ“, Τιμ Σκάρκε και τη Ντάρμσταντ να φτάνει σε μια σπουδαία νίκη που την φέρνει στην πρώτη θέση της 2. Bundesliga με 47 βαθμούς και ματς παραπάνω από τη Βέρντερ Βρέμης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.