Αμβούργο-Βέρντερ 2-3: “Πράσινο” το ντέρμπι του βορρά! (hls)

Σπουδαίο διπλό της Βέρντερ στο Αμβούργο που τη φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας και βάζει σε περιπέτειες το Αμβούργο.

Το ματς ξεκίνησε με συρτάκι στις εξέδρες, με αντιπολεμικό μηνύμα για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα σπουδαίο ντέρμπι όπως είναι το Nordderby στη Γερμανία! Αμβούργο και Βέρντερ “μάχονται” για την επάνοδο τους στη μεγάλη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, με τη ομάδα τηε Βρέμης να παίρνει σπουδαίο διπλό.

Στο 10ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Ντουκς που δόθηκε με τη συμβολή του VAR για χέρι εντός περιοχής. Ο επιθετικός των “πράσινων” ευστόχησε και έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Με καλή ψυχολογία και καλό πλάνο η ομάδα του Όλε Βέρνερ θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ.

Αυτό που δεν κατάφερε η Βέρντερ στο πρώτο μέρος, το κατάφερε με την έναρξη του δεύτερου μέρους το Αμβούργο με τον Μέφερτ να ισοφαρίζει. Πέντε λεπτά κράτησε η χαρά των γηπεδούχων, με την Βέρντερ να παίρνει πέναλτι-καρμπόν για χέρι εντός περιοχής. Αυτή τη φορά ο Φίλγκρουγκ εκτέλεσε εύστοχα για το 1-2 δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Κι ενώ το Αμβούργο προσπαθούσε να ισοφαρίσει ξανά, σε μια καλή αντεπίθεση της η Βέρντερ πήρε αέρα δύο τερμάτων με ωραίο πλασέ του Ντουκς έξω από την περιοχή. Το Αμβούργο με τον Γκλάτζερ μείωσε στο 80′ σε 3-2, προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να φτάσει στην ισοφάριση αλλά η Βέρντερ άντεξε ως το τέλος και πήρε το σπουδαίο διπλό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.