Ίνγκολσταντ-Ρέγκενσμπουργκ 0-3: Ερυθρόλευκο το Βαυαρικό ντέρμπι (hls)

Η Γιαν Ρέγκενσμπουργκ συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία της στη 2. Bundesliga, κερδίζοντας 3-0 την Ίνγκολσταντ στο τοπικό ντέρμπι της Βαυαρίας.

Η Γιαν Ρέγκενσμπουργκ αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που της παρουσιάστηκε, η Ίνγκολσταντ δεν είχε ουσία στις δικές της τελικές και έτσι η ομάδα του Μερσάντ Σελιμπέγκοβιτς πέτυχε μία ακόμα νίκη επικρατώντας 3-0 στο Audi Park Stadion για την 12η αγωνιστική της 2. Bundesliga.

Οι “Ροτόζεν” πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 9ο λεπτό με τον Σάλερ να γυρίζει και τον Ότο να πετυχαίνει το δεύτερο φετινό του τέρμα, για το 0-1 με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο, η Ίνγκολσταντ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, έχασε ευκαιρία στο 55′ με τον Κέλερ και πέντε λεπτά αργότερα είδε τον Στεντέρα να κάνει πέναλτι στον Γκίμπερ και τον Μπεσούκουφ να σημειώνει το 0-2 με το πέμπτο γκολ στη σεζόν.

Η Γιαν Ρέγκενσμπουργκ πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 73′, όταν από το κόρνερ του Βεκέσερ, ο Καλισκάνερ νίκησε στον αέρα τον Κότσκε και με κεφαλιά πέτυχε το 0-3 λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι.

Με τη νίκη αυτή η Γιαν Ρέγκενσμπουργκ έφτασε τους 25 βαθμούς, έναν πίσω από την πρωτοπόρο Ζανκτ Πάουλι και 20 μπροστά από την ουραγό Ίνγκολσταντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.