Πάτεμπορν – Νυρεμβέργη 2-2, ματσάρα στην Μπέντελερ Αρένα (hls)


Εξαιρετικό παιχνίδι με 4 γκολ για Πάτεμπορν και Νυρεμβέργη, οι οποίες μοιράστηκαν γκολ και βαθμό.

Οι γηπεδούχοι του Λούκας Βάσνιοκ ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 19ο λεπτό, από κόρνερ που εκτέλεσε Προύγκερ, η μπάλα πέρασε απ’ όλους για να την στοπάρει με το στήθος και να εκτελέσει τον Ματένια ο Χούγιερ.

Μέχρι το τέλος το ημιχρόνου η Πάτεμπορν ήταν καλύτερη, πιο σταθερή και πιο επιθετική.

Το δεύτερο μέρος όμως ξεκίνησε με μία εντελώς διαφορετική εικόνα, καθώς οι παίκτες της Νυρεμβέργης, μπήκαν με το… πόδι στο γκάζι και πίεζαν κάθε πάσα των γηπεδούχων από τα πρώτα μέτρα.

Η πίεση αυτή είχε αποτέλεσμα αφού στο 54ο λεπτό από υπέροχη ατομική προσπάθεια ο Μίλερ Ντέλι σούτερ έξω από την περιοχή η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Χουτς, την πλάτη του και στη συνέχεια πέρασε τη γραμμή γράφοντας το 1-1.

Αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του Κράους που έδειχνε πως ήθελε την ανατροπή και την πέτυχε με εξαιρετικό τελείωμα του Σάφλερ στο 59′ ύστερα από ασίστ του σκόρερ του 1-1 Μίλερ Ντέλι.

Τα λεπτά περνούσαν και η Πάτεμπορν άρχισε να πιέζει για το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο άγγιξε με την απίθανη χαμένη ευκαιρία του Πλάτε ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα αλλά έχασε το κοντρόλ και δεν πλάσαρε καν δίνοντας ουσιαστικά τη μπάλα στα χέρια του Ματένια.

Το 2-2 όμως ήρθε 5 λεπτά πριν το 90′ όταν ο Μίτσελ βγήκε στην πλάτη της άμυνας, χωρίς να είναι οφσάιντ, πλάσαρε σωστά και νίκησε τον τερματοφύλακα της Νυρεμβάργης κάνοντας το τελικό 2-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.