Φ. Ντίσελντορφ: Αποχωρεί πριν καλά-καλά αναλάβει λόγω υγείας!

Ο 42χρονος Γερμανός ποδοσφαιριστής έχει σημαίνον πρόβλημα υγείας που τον υποχρεώνει ν' αφοσιωθεί στην επίλυσή του, εγκαταλείποντας τον προπονητικό θώκο της γερμανικής ομάδας σε διάστημα μικρότερο της μιας εβδομάδας από τη μέρα που ανέλαβε

Αντιμέτωπος με ζωτικής σημασίας θέμα υγείας βρίσκεται ο Μίροσλαβ Κλόζε με συνέπεια ν’ αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Φορτούνα Ντίσελντορφ, την οποία ανέλαβε πριν από λίγες ημέρες!

Συγκεκριμένα ο 42χρονος Γερμανός, πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων με 16 γκολ, ένιωθε εντονότατες ενοχλήσεις στα πόδια του με συνέπεια να υποβληθεί σ’ εξετάσεις. Το αποτέλεσμα αυτών προκάλεσε σοκ καθώς βρέθηκε πως η αιτία των πόνων οφείλονταν σε διπλή θρόμβωση! Η ανησυχία των ιατρών ήταν μεγάλη, τέθηκε άμεσα υπό παρακολούθηση ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε θεραπεία, εγκαταλείποντας την πρώτη σημαντική προπονητική του περιπέτεια.

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, ξαφνικά είχα έναν έντονο πόνο στο πόδι μου, που με έκανε να μην μπορώ να περπατήσω καθόλου. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν ένα νεύρο ή κάτι τέτοιο. Η διάγνωση ήταν λίγο σοκ για μένα. Τώρα πρέπει να σκεφτώ την υγεία μου που είναι η προτεραιότητά μου“, σημείωσε αρχκά ο άτυχος Γερμανός τεχνικός, που μετά την Εθνική Γερμανίας και την ομάδα Νέων της Μπάγερν Μονάχου ήταν ο εκλεκτός των διοικούντων της ομάδας του Ντίσελντορφ για ν’ αντικαταστήσει τον Ούβε Ρόσλερ.

Και πρόσθεσε: “Τέθηκα αμέσως σε θεραπείες με φάρμακα και φορούσα ειδικές κάλτσες. Οι γιατροί ήταν ξεκάθαροι: αυτό δεν πρέπει να το πάρω ελαφρά. Τώρα πρέπει μόνο να ξεκουραστώ. Καθόλου χτυπήματα, δεν τρέχω, δεν μπορώ να κολυμπήσω και, πάνω απ’ όλα, δεν μπορώ να παίξω ποδόσφαιρο“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.