Φορτούνα Ντ.: Πρόταση σε Κλόζε

Πρόταση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Φορτούνα Ντίσελντορφ στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, δέχτηκε ο Μίροσλαβ Κλόζε.

Προ ημερών ο βοηθός προπονητή του Χάνζι Φλικ στην Μπάγερν Μονάχου, ο άλλοτε σπουδαίος επιθετικός της Γερμανίας Μίροσλαβ Κλόζε, ανακοίνωσε πως και αυτός θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους Βαυαρούς.

Δεν άργησε να ενδιαφερθεί κάποια ομάδα για αυτόν με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας να ασχολείται με την περίπτωσή του.

Η Φορτούνα έχει προπονητή αυτή την στιγμή τον Ούβε Ρέσλερ αλλά θεωρείται δύσκολο να συνεχίσει μαζί του καθώς δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στην Μπουντεσλίγκα.

Τεχνικός διευθυντής στην Φορτούνα είναι ο μύθος Κλάους Άλοφς ο οποίος ήταν αυτός που είχε πιστέψει τον ποδοσφαιριστή Κλόζε και τον είχε αποκτήσει όταν ήταν στην Βέρντερ Βρέμης το 2004.

Πριν από δύο εβδομάδες ο Κλόζε ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του σαν προπονητής. Αυτή την στιγμή είναι με την Μπάγερν Μονάχου κλεισμένος σε ξενοδοχείο και δεν μπορεί να διαπραγματευτεί ούτε με την διοίκηση της Μπάγερν ούτε με αυτή την της Φορτούνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.