Δύσκολες στιγμές για τον προπονητή της Κολονίας

Ο πατέρας του Μάρκους Άνφανγκ υπέστη καρδιακή προσβολή στην εξέδρα την ώρα που παρακολουθούσε το παιχνίδι της ομάδας του γιου του.

Ο πατέρας του Μάρκους Άνφανγκ υπέστη καρδιακή προσβολή στην εξέδρα την ώρα που παρακολουθούσε το παιχνίδι της ομάδας του γιου του.

Το δυσάρεστο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης στο ματς της Β’ Γερμανίας ανάμεσα στην Ντούισμπουργκ και την Κολονία.

Οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 4-2 μέχρι το 71′ αλλά ισοφαρίστηκαν σε 4-4. Ωστόσο ο προπονητής των «τράγων» είχε πολύ σοβαρότερα θέματα να αντιμετωπίσει μετά το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, άνθρωποι του γηπέδου της Ντούισμπουργκ με την λήξη του αγώνα, έσπευσαν να τον πληροφορήσουν ότι ο πατέρας του Ντίτερ, είχε υποστεί καρδιακή προσβολή κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, αφού πρώτα τον επανέφεραν οι γιατροί του γηπέδου.

Όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η Κολονία, ο πατέρας του προπονητή είναι σε καταστολή και η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, οπότε ο Άνφανγκ μπορεί να μην καθίσει στον πάγκο στο προσεχές παιχνίδι με το Αμβούργο. 

«Όλη η οικογένεια της Κολονίας εύχεται στον Μάρκους δύναμη και στον πατέρα του τα καλύτερα και να σταθεί γρήγορα στα πόδια του. Σε τέτοιες καταστάσεις, το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα ασήμαντο ζήτημα, τώρα προέχει μόνο η υγεία του πατέρα του Μάρκους», τόνισε ο σύλλογος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.