Σκόραραν Μασούρας και Κουλούρης στο φιλικό με την GFA

Τα πρώτα τους γκολ πέτυχαν οι Μασούρας και Κουλούρης όπως είχαν ευχηθεί μέσω του novasports.gr! Η Εθνική νίκησε με 2-0 στο φιλικό την GFA!

Τα πρώτα τους γκολ έστω και σε φιλική αναμέτρηση πέτυχαν οι Μασούρας και Κουλούρης όπως είχαν ευχηθεί μέσω των συνεντεύξεων τους στο novasports.gr! Η Εθνική νίκησε με 2-0 στο φιλικό την GFA!

Αγωνίστηκαν 17 από τους 18 παίκτες που βρίσκονται στην Ολλανδία καθώς μόλις χθες ενσωματώθηκε ο Σταφυλίδης και κρίθηκε σκόπιμο να μην συμμετάσχει στο παιχνίδι. Το ματς άλλωστε πιο πολύ για ξεμούδιασμα έγινε καθώς Μασούρας και Μαυρίας βγήκαν και ξαναμπήκαν στο ματς.

Στη βασική εντεκάδα ξεκίνησε ο Μπάρκας στο τέρμα, στόπερ ήταν οι Κουρμπέλης και Μπουχαλάκης, δεξιά ο Μαυρίας, αριστερά ο Κούτρης,  χαφ οι Σιώπης και Βαλεριάνος, δεξιά ο Κώτσιρας, αριστερά ο Μασούρας και μπροστά οι Κολοβός και Ντουρμισάι.

Σχετικά νωρίς μετά την έναρξη του αγώνα ο Μπουχαλάκης προωθήθηκε στα χαφ και ο Βαλεριάνος γύρισε στα στόπερ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πασχαλάκης πήρε τη θέση του Μπάρκα, ο Πέλκας τη θέση του Σιώπη, ο Μάνταλος του Μαυρία, ο Μπακασέτας του Κολοβού, ο Φορτούνης του Μασούρα και ο Κουλούρης του Ντουρμισάι.

Μάλιστα στο 63′ ο Μασούρας ξαναμπήκε στο ματς αντί του Μπυοχαλάκη και ο στο 72′ ο Μαυρίας πήρε τη θέση του Κούτρη.

Διαβάστε την ενημέρωση από τη Ομοσπονδία:

Σε φιλικό αγώνα, ο οποίος είχε χαρακτήρα προπόνησης στο γήπεδο WWNA του Άπελντοορν, η Εθνική Ομάδα νίκησε 2-0 την Global Football Academy.

Tο σκορ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα άνοιξε στο 31ο λεπτό ο Μασούρας με πλασέ, έπειτα από ατομική προσπάθεια και ασίστ του Σιώπη, που είχε συνδυαστεί με τον Κώτσιρα.

Λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα (87’), ο Κουλούρης διαμόρφωσε με κεφαλιά το αποτέλεσμα, ύστερα από σέντρα του Μασούρα κι αφού προηγουμένως η μπάλα είχε περάσει από τα πόδια του Κουρμπέλη, του Φορτούνη, του Κώτσιρα και του Πέλκα.

Η Εθνική Ομάδα δημιούργησε και σε άλλες φάσεις προϋποθέσεις για γκολ, με πιο σημαντικές τις ακόλουθες:

14’ Ύστερα από βαθιά πάσα του Βαλεριάνου και κεφαλιά του Ντουρμισάι, το σουτ του Κολοβού απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

16’ Έπειτα από σουτ του Μασούρα, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο και την μπλόκαρε σχετικά εύκολα ο τερματοφύλακας της GFA.

49΄ Μετά τον συνδυασμό Φορτούνη, Κουλούρη και πλασέ του επιθετικού του Ατρομήτου, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και γύρισε πάλι στον διεθνή φορ που πλάσαρε εκ νέου, αλλά με παρεμβολή αντιπάλου σχεδόν πάνω στη γραμμή η μπάλα κατέληξε κόρνερ. 

68’ Ο Μπακασέτας έκλεψε την μπάλα και πάσαρε στον Φορτούνη, που απέφυγε δύο παίκτες στο κέντρο και άνοιξε το παιχνίδι στον Κουλούρη. Ο τελευταίος γύρισε την μπάλα εκ νέου στον Φορτούνη, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ. 

Ποιοι έπαιξαν για την Εθνική
Μπάρκας (46’ Πασχαλάκης), Βαλεριάνος, Κώτσιρας, Κουρμπέλης, Σιώπης (46’ Πέλκας), Μπουχαλάκης (63΄Μασούρας), Μαυρίας (46’ Μάνταλος), Μασούρας (46’ Φορτούνης), Κολοβός (46’ Μπακασέτας), Ντουρμισάι (46’ Κουλούρης), Κούτρης (72’ Μαυρίας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.