Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Συγκροτήθηκε σε σώμα σήμερα το μεσημέρι η νέα διοίκηση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Συγκροτήθηκε σε σώμα σήμερα το μεσημέρι η νέα διοίκηση της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Παρασκευής. Νέος πρόεδρος είναι ο Κώστας Παπαγεωργίου, ο οποίος σηματοδοτεί την αλλαγή σελίδας στην ηγεσία του αθλήματος ύστερα από τέσσερις δεκαετίες σταθερής διοίκησης, πρώτα υπό την προεδρία του Χρήστου Χριστοδουλάτου (1982-2008) κι έπειτα με επικεφαλής τον Μανώλη Κολυμπάδη (2008-2021). Γενικός γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ανέλαβε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός στο κλιμάκιο Βόρειας Ελλάδας Σωκράτης Παπασάβογλου. Τις θέσεις των αντιπροέδρων κάλυψαν ο Ευάγγελος Τέρπος και ο Γιώργος Λυγούρας, ενώ ο Παναγιώτης Τζόβολος συνεχίζει ως πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής. Το διοικητικό συμβούλιο συμπληρώθηκε με τον Παναγιώτη Γκιώνη, ο οποίος θα είναι ο εκπρόσωπος των αθλητών. Η θητεία της νέας διοίκησης θα είναι μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2024.

Η σύνθεση του νέου 11μελούς Δ.Σ. της ομοσπονδίας:

Πρόεδρος: Κώστας Παπαγεωργίου

Α’ αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Τέρπος

Β’ αντιπρόεδρος: Γεώργιος Λυγούρας

Γενικός Γραμματέας: Σωκράτης Παπασάβογλου

Ταμίας: Ξανθή Κιούφη

Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής: Παναγιώτης Τζόβολος

Μέλη: Βλάσιος Γεωργίου, Μαρία Μοίρου, Ιωάννης Κορδούτης, Πολυξένη Στάθη, Χρήστος Τασιός

Θυμίζουμε ότι μετά τις χτεσινές εκλογές εκλέχτηκαν κατά σειρά αναπληρωματικά μέλη οι: Νικόλαος Φιλιππακόπουλος, Κωνσταντίνος Μάκρας, Ιωάννης Πάντζιος, Γεώργιος Βρεττάκος και Βασιλική Ερηνάκη.

Σύμφωνα με το καταστατικό της ομοσπονδίας θα πρέπει επίσης να προκύψουν ο έφορος υλικού και ο ειδικός γραμματέας, απλά αυτό μετατέθηκε για επόμενη συνεδρίαση.

Επίσης προσεχώς θα τοποθετηθεί έφορος για τις εθνικές ομάδες, όπως θα οριστούν και τα έξι μέλη της Τεχνικής Επιτροπής, τα οποία θα επιλέξει ο Παναγιώτης Τζόβολος και θα τα προτείνει σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο νέος πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. γεννήθηκε στην Αθήνα στις 26 Μαρτίου 1979. Έμαθε τα μυστικά του αθλήματος και ανέπτυξε το πλούσιο ταλέντο του στον Ηρακλή Ηρακλείου Αττικής. Από τις μικρές ηλικίες μπήκε στις εθνικές ομάδες, είχε τη χαρά και την τιμή να γίνει αρχηγός του ανδρικού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και τον Οκτώβριο του 2013 έζησε ονειρεμένη στιγμή. Κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σβέσατ, στην Αυστρία και με θαυμάσιες εμφανίσεις είχε μεγάλη συμβολή στην ιστορική επιτυχία.

Επίσης με την εθνική ανδρών κατέλαβε την 9η θέση στο ομαδικό ανδρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2014, ενώ είχε σε Βαλκανικούς Αγώνες χάλκινο μετάλλιο στο απλό ανδρών (2001) και ασημένιο στο διπλό νέων (1995).

Στην Ελλάδα είναι 8 χρονιές πρωταθλητής Ελλάδας στο απλό ανδρών, 9 χρονιές πρωταθλητής Ελλάδας στο διπλό ανδρών, 4 φορές πρωταθλητής Ελλάδας στο διπλό μικτό ανδρών-γυναικών και πρωταθλητής Ελλάδας στο διπλό νέων το 1996.

Εμφανίζει 11 κατακτήσεις πρωταθλημάτων Α1 εθνικής κατηγορίας: 7 με τον Α.Σ. Πέρα Αθηνών και 4 με τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π., αλλά και 6 κατακτήσεις Κυπέλλου Ελλάδας: 4 με τον Α.Σ. Πέρα και 2 με τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π.

Το 2001 πήγε πρώτη φορά στο εξωτερικό και τη γερμανική Ραμστάιν (ομάδα Μπουντεσλίγκα 2). Στην πορεία αγωνίστηκε επιτυχώς και στη Γαλλία, μάλιστα το 2018 έφτασε με την Ιστρ ως τα ημιτελικά του E.T.T.U. Cup, του 2ου τη τάξει Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, είναι απόφοιτος του Μετσόβειου Πολυτεχνείου. Γνωρίζει καλά την αγγλική γλώσσα. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.