Παπαθεοδώρου: «Υπερβήκαμε τα όρια μας»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ στην φάση των «16» υποστήριξε ότι οι αντιξοότητες ήταν αρκετές και αξεπέραστες.

H ΑΕΚ αποκλείσθηκε από το Final-8 του Champions League και ο τεχνικός της, Ηλίας Παπαθεοδώρου, στάθηκε στην προσπάθεια που έχει καταβάλει όλο αυτό το διάστημα η ομάδα του, παρόλες τις αντιξοότητες.

«Ήταν το τελευταίο παιχνίδι μας στο BCL, δεν θέλαμε να τελειώσει έτσι. Παλέψαμε μέχρι το τέλος ειδικά όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Είχαμε πάθος και στο τέλος κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα δεν είναι ο τρόπος που θέλαμε να τελειώσουμε στο BCL, αλλά αυτά συμβαίνουν και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη νίκη και καλή συνέχεια στη Νίζνι» δήλωσε ο Παπαθεοδώρου και κατέληξε: «Αυτό που συνέβη, συνέβη. Γνωρίζουμε τους λόγους, γιατί έγινε. Πρέπει να προχωρήσουμε και να τελειώσουμε τη σεζόν με τον τρόπο που σε εμάς αξίζει να τελειώσουμε τη σεζόν με βάση την προσπάθειά μας. Η προσπάθεια που έχουμε κάνει έχει υπερβεί τα όριά της εδώ και πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, παρόλο που δεν υπήρχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε και να προσπεράσουμε όποια δυσκολία παρουσιαστεί στη συνέχεια, γιατί αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να αντιδρά μια ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.