ΕΟΚ: Πρόεδρος ο Βασιλακόπουλος στο… δεύτερο Δ.Σ (vid)

Μετά τη συνεδρίαση της Δευτέρας (5/4) όπου απούσας της πρώην διοίκησης της ΕΟΚ, ανέδειξε προσωρινό πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου, σήμερα (6/4) προέκυψε και δεύτερη σύνθεση με επικεφαλής τον Γιώργο Βασιλακόπουλο!

Πρόεδρος στο… δεύτερο Δ.Σ της ΕΟΚ αναδείχτηκε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στη σύσκεψη της Τρίτης (6/4) που πραγματοποιήθηκε με 12 μέλη!

Είχε προηγηθεί η χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση που συνεχίστηκε μόνο με τους εκπροσώπους της πλευράς Φασούλα και Λιόλιου και η οποία ανέδειξε προσωρινό πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου!

Παρ’όλα αυτά από το σημερινό συμβούλιο προέκυψε και μία δεύτερη σύνθεση στο Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης στην ΕΟΚ, με πρόεδρο τον 82χρονο ισχυρό άντρα του μπάσκετ.

Φυσικά την Τετάρτη 7 Απριλίου στη μία το μεσημέρι, θα κατατεθούν στο Πρωτοδικείο οι δυο εκλεγμένες διοικήσεις από δύο διαφορετικές ψηφοφορίες και στις οποίες την πρώτη φορά αποχώρησε η πλευρά της απελθούσας διοίκησης και στη δεύτερη δεν συμμετείχε καθόλου οι παρατάξεις των Λιόλιου και Φασούλα.

Η απερχόμενη διοίκηση υποστηρίζει ότι στην σημερινή δεύτερη ψηφοφορία υπήρξε απαρτία μελών και η όλη διαδικασία είναι νομότυπη, ζητώντας την δικαστική επικύρωση της.

Τον ίδιο ισχυρισμό έχει και η προεκλογική σύμπραξη των κ. Λιόλιου και Φασούλα για την διοίκηση που εξέλεξε προχθές με πρόεδρο τον Φάνη Χριστόδουλου

Οι αποκλειστικές δηλώσεις του Παναγιώτη Τσαγκρώνη στο Novasports.gr:

Η επίσημη ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνεδρίαση της διοίκησης της ΕΟΚ που έχει οριστεί από το Πρωτοδικείο. Παρέστησαν 12 μέλη τα οποία σύμφωνα με το καταστατικό ορίζουν απαρτία. Ακολούθησε εκλογική διαδικασία για τη συγκρότηση σε σώμα της διοίκησης.

Πρόεδρος εξελέγη ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, α’ αντιπρόεδρος ο Κώστας Παρίσης και β’ αντιπρόεδρος ο Αριστείδης Γολέμης, γ.γ. ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ταμίας ο Δημήτρης Αγγελόπουλος. Οι ως άνω συγκροτούν και την εκτελεστική επιτροπή της διοίκησης.

Με ομόφωνη απόφαση προσδιορίστηκε η ημερομηνία διενέργειας των αρχαιρεσιών της ομοσπονδίας για τις 30/5».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.