Ελευθεριάδης: Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες

Ο ασίσταντ κόουτς του Θανάση Σκουρτόπουλου που λόγω της αποβολής του ομοσπονδιακού προπονητή με δύο τεχνικές κοουτσαρε την εθνική για 16 λεπτά στο ματς με τη Βοσνία ήταν αυτός που μιλησε εκ μέρους του τεχνικού τιμ στο τέλος του αγώνα.

Ο ασίσταντ κόουτς του Θανάση Σκουρτόπουλου που λόγω της αποβολής του ομοσπονδιακού προπονητή με δύο τεχνικές κοουτσαρε την εθνική για 16 λεπτά στο ματς με τη Βοσνία ήταν αυτός που μιλησε εκ μέρους του τεχνικού τιμ στο τέλος του αγώνα. Μάλιστα, δεν έωαξε να βρει δικαιολογίες ούτε στάθηκε στις πολλες απουσίες και στην παρουσία νεαρών και άπειρων παικτών στη σύνθεση της ομάδας:
“Ήρθαμε εδώ με επτά νέους παίκτες, που είναι πρώτη φορά στην ομάδα. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία.Δεν αρχίσαμε καλά, χωρίς συγκέντρωση, ειδικά στην άμυνα και χάσαμε. Όλο το παιχνίδι προσπαθούσαμε να καλύψουμε τη διαφορά και δεν έπρεπε να βρεθούμε σε αυτή τη θέση. Χάσαμε και τον προπονητή μας για μια διαμαρτυρία. Είναι μια εμπειρία για τους παίκτες μας, την επόμενη φορά θα είμαστε καλύτεροι. Συγχαρητήρια στη Βοσνία και εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας”.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κατσίβελης δήλωσε τα εξής: “Θέλαμε τη νίκη για να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι με την απαιτούμενη ενέργεια, κυρίως αμυντικά. Δώσαμε πολλά εύκολα καλάθια, ανοιχτά σουτ και πόντους στον αιφνιδιασμό στη Βοσνία. Όταν κυνηγάς στο σκορ σε όλο το ματς δεν είναι εύκολο, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που έχει εμπειρία. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε έτοιμοι τη Δευτέρα για να δώσουμε ό,τι μπορούμε απέναντι στη Λετονία. Πάντα όταν παίζεις θέλεις να κερδίζεις. Θέλαμε τη νίκη για να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο για να κλείσουμε το ταξίδι των παραθύρων με τον καλύτερο τρόπο, αλλά δεν τα καταφέραμε”.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.