Ανακοίνωση «Δώσε Πάσα»: Ξοδεύτηκαν 136.000 χωρίς να υπάρξει έγκριση από το Δ.Σ

Οι υποψήφιοι της παράταξης «Δώσε Πάσα», στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ., ζήτησαν ανάλυση των οικονομικών στοιχείων και διαπίστωσαν ότι το ποσό των 136.000 ευρώ, δεν είχε πάρει την απαραίτητη έγκριση. Η πλειοψηφία της προσωρινής διοίκησης (12 σύμβουλοι στους 21) τελεί υπό τον κ. Βασιλακόπουλο, όπως έχει ορισθεί από το Πρωτοδικείο.

Νέα επίθεση, μέσω ανακοίνωσης και σε συνέχεια του φραστικού επεισοδίου που έγινε πριν από λίγες ώρες στα γραφεία της ΕΟΚ, με πρωταγωνιστές τους δυο υποψηφίους προέδρους της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο και Άγγελο Παπανικολάου, εξαπέλυσε η παράταξη «Δώσε Πάσα» του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Προμηθέας, κατά του προεδρείου της προσωρινής Διοίκησης της ΕΟΚ, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι έγιναν έξοδα ποσού 136.000 ευρώ, χωρίς την έγκριση του υπόλοιπου Δ.Σ.

Στην συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης, υπήρξε ένταση όταν οι Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος και ο Νίκος Νικολόπουλος επέμειναν να δοθούν αναλυτικά τα στοιχεία εξόδων και ειδικότερα η χορηγία των μισθωμένων αυτοκινήτων. Επίσης έγινε ερώτηση μας αν υπήρξε κίνηση για να πάρει το προδρείο υγειονομικό πρωτόκολλο εν όψει των εκλογών και ο Αριστείδης Γολέμης απάντησε πως δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο..

Στο σημερινό ΔΣ δεν παρέστησαν τα μέλη της παράταξης “Πρώτα το μπάσκετ” που διαχώρισαν τη θέση τους από την Δευτέρα, ενώ μετά την αρχική του τοποθέτηση, ο πρόεδρος της προσωρινής Διοίκησης Γιώργος Βασιλακόπουλος αποχώρησε από το ΔΣ. 

Η ανακοίνωση της παράταξης “Δώσε Πάσα” αναφέρει:

“Προς ενημέρωση των εκατοντάδων σωματείων που βλέπουν καθημερινά το άθλημά μας να διασύρεται:

Στο σημερινό Δ.Σ. ζητήσαμε να λάβουμε γνώση των οικονομικών στοιχείων κατά τη διάρκεια της προσωρινής διοίκησης που όρισε το Πρωτοδικείο. Λάβαμε γνώση για το ταμειακό υπόλοιπο της 31ης Μαρτίου, αλλά και τις δαπάνες από τότε έως και σήμερα, όπου διαπιστώσαμε πως ένα τεράστιο ποσό (136.000€) ξοδεύτηκε χωρίς να υπάρξει έγκριση από το Δ.Σ..

Δεν μας δόθηκαν οι υποχρεώσεις της Ομοσπονδίας (συμβάσεις κ.λ.π.) που υπάρχουν, παρότι ζητήθηκαν, ούτε λάβαμε απάντηση στο ερώτημα ποιοι χρησιμοποιούν αυτή τη στιγμή τα αυτοκίνητα της Ομοσπονδίας, χωρίς να υπάρχει σχετική απόφαση του Δ.Σ..

Επίσης ζητήσαμε ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει για τον ορισμό Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για τις εκλογές της 30ης Μαΐου ή εναλλακτικά για ηλεκτρονική ψηφοφορία και η απάντηση που λάβαμε ήταν πως ουσιαστικά δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως, πέρα από μια αόριστη αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Μετά από επιστολές που εστάλησαν κι έμειναν αναπάντητες, μετά από διαδικτυακές συναντήσεις στις οποίες αρνήθηκαν να δώσουν το παραμικρό στοιχείο σε ισότιμα με αυτούς διορισμένα μέλη που φέρουν ευθύνη για την Ομοσπονδία, είναι ξεκάθαρο πλέον σε όλους πως στόχος τους είναι να εμποδίσουν την εκλογική διαδικασία, για μία ακόμη φορά.

Όσες προφάσεις και να βρουν, όσες μειωτικές συμπεριφορές κι αν υιοθετήσουν χαρακτηρίζοντας μέλη της προσωρινής διοίκησης και του Δώσε Πάσα ως “μηδενικά” και “άσχετους με το Μπάσκετ” , οι εκλογές θα γίνουν, γιατί εν αντιθέσει με αυτούς, τα σωματεία ενδιαφέρονται για το άθλημα.

Με εκτίμηση,

Τα μέλη της πρωτοβουλία «Δώσε Πάσα»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.