Πήρε την πρόκριση στον τελικό του Super Cup της VTB League.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε με επιβλητικό τρόπο το «εισιτήριο» για τον τελικό του Super Cup της VTB League, επικρατώντας του Ερυθρού Αστέρα με το εντυπωσιακό 89-67 στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ανδρέα Πιστιόλη κυριάρχησε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, επιβάλλοντας τον ρυθμό της και μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους Σέρβους.

Πρώτος σκόρερ για την ΤΣΣΚΑ ήταν ο Μέλο Τράιμπλ με 19 πόντους, ενώ πολύτιμη ήταν και η συνεισφορά του Λιβιό Ζαν-Σαρλ, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Στο επιθετικό ρεσιτάλ της ρωσικής ομάδας συνέβαλαν επίσης οι Αστάπκοβιτς και Γουέαρ, που σημείωσαν από 14 πόντους ο καθένας.

Αντίθετα, ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου παρουσιάστηκε εκτός ρυθμού επιθετικά, αδυνατώντας να απειλήσει ουσιαστικά. Πρώτος σκόρερ για τους Σέρβους ήταν ο Τάισον Κάρτερ με 12 πόντους.

Η ΤΣΣΚΑ θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού Ζενίτ – Dubai BC, με φόντο τον πρώτο τίτλο της σεζόν.