Ερτέλ: «Δε με πληρώνουν δολοφόνοι»

Ο Τομάς Ερτέλ υπεραμύνθηκε της απόφασής του να φορέσει τη φανέλα της Ζενίτ και τόνισε πως δεν πληρώνεται από δολοφόνους.

Ο Γάλλος παίκτης δεν έκρυψε τη δυσφορία του για τον αποκλεισμό του από την εθνική Γαλλίας, λόγω της απόφασής του να υπογράψει στη ρωσική ομάδα. Παράλληλα, δήλωσε στη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» πως δεν υποστηρίζει τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Χαρακτηριστικά, ο Ερτέλ δήλωσε: «Εξ αρχής ήταν μια από τις επιλογές που είχα. Ήταν η καλύτερη κατάσταση για μένα και για την οικογένειά μου, τόσο οικονομικά όσο και από αγωνιστικής πλευράς».

Σχετικά με τον αποκλεισμό του από την εθνική Γαλλίας δήλωσε: «Είναι οι άνθρωποι της ομοσπονδίας που το αποφάσισαν, δεν ήμουν εγώ αυτός που πήρα την απόφαση».

Τέλος, ο Ερτέλ δήλωσε: «Τι σχέση έχει ο πόλεμος με την κατάστασή μου; Το ότι είμαι εκεί δεν σημαίνει ότι υποστηρίζω αυτό που κάνουν. Δεν δέχομαι χρήματα από ανθρώπους που σκοτώνουν. Η Gazprom είναι μέρος του συστήματος. Θα δούμε τι θα γίνει σε 2,5 μήνες, Εγώ ένιωθα σαν να με έκριναν λες και είχα όπλο να πάω να πολεμήσω. Όχι, κάνω τη δουλειά μου. Αυτό είναι όλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.