Θρήνος στο NCAA, σκοτώθηκε ο Όσκαρ Φρέιερ

Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του κολλεγιακού πρωταθλήματος στις ΗΠΑ, καθώς ο Όσκαρ Φρέιερ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του κολλεγιακού πρωταθλήματος στις ΗΠΑ, καθώς ο Όσκαρ Φρέιερ έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο 23χρονος φόργουορντ του Grand Canyon University βρισκόταν στη βόρεια Καλιφόρνια, όταν το αυτοκίνητο του εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στο αυτοκίνητο βρισκόταν ακόμη δύο άτομα, τα οποία έχασαν επίσης τη ζωή τους. Η αδελφή του, Άντρεα Μουρ και ακόμη ένα, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. 

Η τραγική είδηση ήρθε μόλις τρεις ημέρες μετά τη συμμετοχή του Όσκαρ Φρέιερ σε τουρνουά του NCAA, στο οποίο μάλιστα είχε και πολύ καλή παρουσία (8π., 5 ασίστ, 3 κοψίματα).

Με μεγάλη λύπη και βαριά καρδιά ανακοινώνουμε πως ο μαθητής και παίκτης του Grand Canyon University, Όσκαρ Φρέιερ είναι ένα από τα τρία θύματα του αυτοκινητιστικού δυστυχήματος στην πόλη Λόντι της Καλιφόρνια, την Πέμπτη. Στο όχημα επέβαινε επίσης η 28χρονη αδελφή του Όσκαρ, Άντρεα Μουρ, καθώς και ένα ακόμη άτομο τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί”, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση Πανεπιστημίου. 

Ο Φρέιερ είχε αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια τη φετινή σεζόν και είχε βοηθήσει την ομάδα του να συμμετάσχει στο τουρνουά του NCAA. 

Όσον αφορά τα αίτια του δυστυχήματος, σύμφωνα με την αστυνομία, το όχημα που οδηγούσε ο Όσκαρ Φρέιερ “καρφώθηκε” με μεγάλη ταχύτητα στο πίσω μέρος ενός περιπολικού, που είχε σταματήσει για να βοηθήσει φορτηγό. Μάλιστα, από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το αυτοκίνητο του Φρέιερ, μάρκας Subaru, πήρε φωτιά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.