WNBA: Με περίπατο πρωτάθλημα οι Σιάτλ Στόρμ (vids)

Οι Σιάτλ Στόρμ κατέκτησαν το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, βγάζοντας τις... σκούπες στην τελική σειρά με τους Λας Βέγκας Έισις. Η Μπριάνα Στιούαρτ πήρε το δεύτερο πρωτάθλημα της καριέρας της ενώ έχει ισάριθμα MVP των τελικών.

Σε παράσταση για έναν ρόλο εκτυλίχθηκαν οι τελικοί του NBA. Οι Σιάτλ Στόρμ έκαναν πανεύκολα το 3-0 στη σειρά, νικώντας 92-59 στο τρίτο τελικό και φτάνοντας έτσι στη τέταρτη κούπα της ιστορίας τους.

Οι Λας Βέγκας Έισις δεν είχαν απαντήσεις στα επιθετικά υπερόπλα των πρωταθλητών και δεν μπόρεσαν να βρουν ρυθμό σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Η τελική διαφορά των 33 πόντων είναι άκρως ενδεικτική της εικόνας του ματς όπως μπορείτε να δείτε και στα highlights παρακάτω:

Η εμβληματική αρχηγός των Στόρμ, Σου Μπερντ είναι ο συνδετικός κρίκος και των τεσσάρων τίτλων της ομάδας καθώς έχει περάσει μία ζωή στα… κίτρινα.

Όπως και το 2018 (στον τελευταίο τίτλο των “καναρινιών”), η Μπριάνα Στιούαρτ αναδείχθηκε MVP των τελικών. Η 26χρόνη φόργουορντ επέστρεψε ακόμα καλύτερη μετά την ρήξη αχίλλειου που είχε υποστεί, κάνοντας θραύση. Η Στιούαρτ μέτρησε 28.3 πόντους και 7.3 ριμπάουντ ανά παιχνίδι και στην απονομή του βραβείου “λύγισε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.