Μπαρτζώκας: “Είμαι ευλογημένος” (vid)

"Ευλογημένο" που δουλεύει με αυτούς τους παίκτες, χαρακτήρισε τον εαυτό του ο Γιώργος Μπαρτζώκας λίγο μετά την λήξη του συναρπαστικού αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές και την νίκη των "ερυθρόλευκων" με 87-85

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας… έσταζε μέλι για τους παίκτες του μιλώντας στους δημοσιογράφους, λίγο μετά την λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές.

Οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο μας, αν και ήταν μικρός ο αριθμός τους. Ήταν ένα κλειστό ματς όπως το περιμέναμε και είχε μεγάλη σημασία. Για αυτό και οι δύο ομάδες έχασαν κάποια εύκολα καλάθια και ελεύθερα σουτ και έκαναν λάθη. Η ποιότητα της Εφές σε κάθε θέση έχει σημασία. Είχαμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε το ματς από τη κανονική διάρκεια.

Τελικά νικήσαμε στην παράταση με το μεγάλο σουτ του Σλούκα. Είμαι ευλογημένος που προπονώ αυτούς τους παίκτες. Για μας ήταν πολύ σημαντικό το να ξεπεράσουμε τα προβλήματα με τον κορονοϊό. Χθες στην προπόνηση χάσαμε τον Ουόκαπ. Το να χάσουμε σε αυτό το ματς το Τόμας ήταν σημαντικό. Όλοι προσπάθησαν και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.