Μπαρτσελόνα-Φουενλαμπράδα 81-79: Το έκανε ντέρμπι χωρίς Μίροτιτς αλλά…

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε πάρα πολύ αλλά κέρδισε την Φουενλαμπράδα στο παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής της ACB, πανηγυρίζοντας έτσι την 24η νίκη της (24-3 ρεκόρ) παρά την απουσία του Νίκολα Μίροτιτς.

Η Μπαρτσελόνα δεν είχε το Νίκολα Μίροτιτς (ξεκουράζεται ενόψει «διαβολοβδομάδας») και δεν ήταν σοβαρή σε μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης με τη Φουενλαμπράδα με αποτέλεσμα να δώσει δικαιώματα.

Το πόσο σημαντικός είναι ο Μίροτιτς για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους το γνωρίζουν όλοι, όμως οι Καταλανοί έχουν τη ποιότητα να κερδίζουν εύκολα ομάδες τύπου Φουενλαμπράδα και χωρίς το νατουραλιζέ Ισπανό στη σύνθεση τους.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε σήμερα (28/03) αφού η έλλειψη συγκέντρωσης δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να ξεφύγουν στο σκορ από νωρίς. Η ομάδα του Χουάρεθ βρήκε «πάτημα» και ήλεγξε το ρυθμό μέχρι την τελευταία περίοδο, όπου ένα ξέσπασμα των Μπράντον Ντέιβις και Λέαντρο Μπολμάρο έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Μπάρτσα. Η Φουενλάμπράδα γύρισε ξανά τούμπα το ματς όταν μέσα σε 20 δευτερόλεπτα μετέτρεψε το 76-74 σε 76-79 αλλά οι βολές των γηπεδούχων ήταν κομβικές. Μάλιστα 5 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε ο Ντέιβις κέρδισε ένα ακόμη ζευγάρι με το ματς στην ισοπαλία και έγραψε το τελικό 81-79.

23 πόντους σκόραρε ο Αμερικανός ψηλός, ενώ ο Αργεντίνος γκαρντ πρόσθεσε ακόμη 13.

Για τους ηττημένους με 17 πόντους τελείωσε ο Τριμπλ.

Η Μπαρτσελόνα στην προσπάθεια της για διεύρυνση του σερί 5 αγώνων χωρίς ήττα στην Euroleague, θα φιλοξενηθεί στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι την Τρίτη (30/03) και την Παρασκευή (02/04) θα βρεθεί στην Πόλη για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 31-35, 56-59, 81-79

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.