Γιασικεβίτσιους: «Δεν υπολογίζω τον Πάου Γκασόλ σε αυτή την χρονική φάση»

Η εκκρεμότητα της οριστικής απόφασης του Πάου Γκασόλ για το αν θα παίξει μπάσκετ και στην προσεχή σεζόν, αναβάλει και τον υπολογισμό του παίκτη από τον Γιασικεβίτσιους για να τον συμπεριλάβει στα σχέδια του.

Με την ισπανική Liga Endesa να αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για τα σχέδιά του, τα οποία δεν περιλαμβάνουν αυτήν τη στιγμή τον Πάου Γκασόλ, καθώς εκκρεμεί η απόφαση του 38χρονου παίκτη, αν θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ, μετά και την αποχώρηση του από την Εθνική Ισπανίας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Είμαι συγκεντρωμένος στο να δουλεύω με αυτό που έχω και δεν σκέφτομαι τον Πάου Γκασόλ αυτή τη στιγμή. Εάν, η απόφασή του, είναι να εμφανιστεί αργότερα, θα πρέπει να το αξιολογήσουμε» είπε ο Λιθουανός τεχνικός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Rac1.

«Δεν μπορώ να πω ναι στον Πάου Γκασόλ, δεν πληρώνω τον μισθό του. Εάν προκύψει περίπτωση, θα πρέπει να καθίσουμε με τον σύλλογο, τον παίκτη και το προσωπικό για να δούμε αν ταιριάζει σε όλους μας κατέληξε για το θέμα του κορυφαίου παίκτη στην σύγχρονη ιστορία του ισπανικού μπάσκετ, ο Γιασικεβίτσιους που μίλησε περαιτέρω για το ρόστερ της Μπαρτσελόνα στην σεζόν 2021-22 και τόνισε ότι οι αλλαγές είχαν, ως αποτέλεσμα, καλύτερη ισορροπία στους «μπλάου γκράνα».

 «Ο Άνταμ Χάνγκα δεν θα συνεχίσει γιατί έπρεπε να μειώσουμε τον προϋπολογισμό και για αθλητικούς λόγους. Με τον τραυματισμό του Κλαβέρ, πέρυσι υποφέραμε χωρίς καθαρά τρία, ούτε καθαρό δεύτερο γκαρντ. Τώρα έχουμε υπογράψει με περισσότερες επιλογές. Πάντα πίστευα στην ομάδα. Έχουμε μια ομάδα νέων που δεν είναι ακόμα έτοιμοι, αλλά σε μερικά χρόνια, θα είναι. Είναι νέοι που έχουν μέλλον και με τους οποίους θα πρέπει να ρισκάρουμε. Τότε θα εξαρτηθεί από αυτούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.