Σε δικαστική κόντρα Βιλερμπάν και Μίτροβιτς αν…

Η απόλυση του Μίτροβιτς από την γαλλική ομάδα έφερε… πόλεμο ανάμεσα τους, με τους εκπροσώπους του Μαυροβούνιου προπονητή να ζητούν πλήρη αποζημίωση.

Η απόλυση του Μίτροβιτς από την γαλλική ομάδα έφερε… πόλεμο ανάμεσα τους, με τους εκπροσώπους του Μαυροβούνιου προπονητή να ζητούν πλήρη αποζημίωση.

Η Βιλερμπάν απέλυσε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος τον Μίτροβιτς, με τον πρόεδρο Πάρκερ να τον κατηγορεί για παραβατική συμπεριφορά, επειδή μιλούσε με την Μπάγερν, ενώ δεσμεύονταν με συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα.

 Ο δικηγόρος του Μίτροβιτς συνέταξε επιστολή, την οποία δημοσίευσε η «L’Equipe», με την οποία δείχνει άκρως απειλητικός.

Η σχετική δήλωση:
«Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς δοκιμάστηκε τις τελευταίες εβδομάδες από τις φήμες περί αντικατάστασής του. Δεν πρόκειται να μιλήσει για τον επίλογο της σχέσης του με τη Βιλερμπάν για όσο κρίνει απαραίτητο.
Ο πελάτης μου έλαβε στήριξη από προπονητές απ’ όλα τα αθλήματα και θα ήθελε να τους ευχαριστήσει. Πολλά μπορούν να ειπωθούν για τη μέθοδο, τα κίνητρα και τις συνέπειες αυτής της πρωτοφανούς απόφασης.

Δεν είναι ωστόσο η ώρα και το μέρος για διαφωνίες ή για να σχολιαστεί η γλώσσα που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της ομάδας, πείθοντας μόνο εκείνον που του πήρε τη δήλωση και τον κύκλο του.
Ωστόσο αυτή η ώρα θα έρθει, αν οι δικηγόροι της Βιλερμπάν κι εγώ δεν καταφέρουμε να διευθετήσουμε γρήγορα και φιλικά αυτή την αδικαιολόγητη κατάσταση, που εξέπληξε τον χώρο του μπάσκετ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.