Στους Ολυμπιακούς η Σλοβενία με όργια του Ντόντσιτς (vids)

Η Σλοβενία με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντόντσιτς επικράτησε 96-85 της Λιθουανίας μέσα στο Κάουνας και πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία της τη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Παρά το γεγονός πως έπαιζε στο κατάμεστο σπίτι των Λιθουανών, η Σλοβενία πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και με τον Λούκα Ντόντσιτς να ολοκληρώνει το παιχνίδι με triple double, πήρε μια σπουδαία πρόκριση για το Ολυμπιακό τουρνουά.

Ο άσος των Ντάλας Μάβερικς, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας τα εξής στατιστικά: 31 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 12 ασίστ. Μάλιστα, στο σύστημα αξιολόγησης, μάζεψε συνολικά 41 πόντους και με αυτή του την ηγετική εμφάνιση πήρε από το χέρι τη χώρα του και την οδήγησε στο Τόκιο.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, ήταν αρκετά ισορροπημένο με το σκορ να σταματάει στο 52-52. Ωστόσο, με την έναρξη του δευτέρου μισού, η Σλοβενία πήρε το προβάδισμα χάρις τον “μάγο” που προαναφέραμε, φτάνοντας στο 71-59. Βέβαια, οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση στη συνέχεια και με ένα 10-0 σερί μείωσαν στους δύο πόντους (71-69). Ακολούθως, εμφανίστηκε όμως και ο Βλάτκο Τσάντσαρ που με συνεχόμενα τρίποντα έδωσε “διψήφιο αέρα” στην ομάδα του. Εν τέλει, οι Σλοβένοι επικράτησαν 97-85 και πανηγύρισαν έξαλλα τη πρώτη πρόκριση τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.