Τουρκία: Στάθηκε στα λάθη της ομάδας του ο Ενέ

Ο Ορούν Ενέ τόνισε πως η Τουρκία έκανε αρκετά λάθη, τα οποία της στοίχισαν στην αναμέτρηση με την Ελλάδα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της γειτονικής χώρας δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, πως οι παίκτες του δεν αντέδρασαν ψύχραιμα στην πίεση της ελληνικής ομάδας, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα. Παράλληλα, στάθηκε στην παρουσία των Καλάθη και Σλούκα.

Αρχικά, ο Ενέ δήλωσε: “Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Η αρχή για μας ήταν τελείως διαφορετική από την κατάληξη. Αρχίσαμε πολύ καλά, παίξαμε έξυπνα, πήραμε μια διαφορά, αλλά αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στην αντιμετώπιση της πίεσης. Αντί να κλείσουμε το ημίχρονο με διαφορά 15 πόντων, πήγαμε στα αποδυτήρια με μόλις +7. Μετά κάναμε κάποια λάθη και το μομέντουμ άλλαξε στο παιχνίδι. Δεν αντιδράσαμε ψύχραιμα και χάσαμε. Κάναμε δυόμισι καλά παιχνίδια εδώ, αλλά αυτό δεν αρκεί για να πας στους Ολυμπιακούς Αγώνες”.

Και συμπλήρωσε: “Οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλη διαφορά, αλλά δεν είχαμε πολλές μέρες προετοιμασίας και είχαμε αρκετά νέα πρόσωπα. Η Ελλάδα έχει δύο σπουδαίους γκαρντ που διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να πάρουμε αυτή την εμπειρία και να τη χρησιμοποιήσουμε για το μέλλον ώστε να είμαστε καλύτεροι απέναντι σε ομάδες τέτοιου επιπέδου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.