Πιτίνο: “Έχουμε λίγες επιλογές κι ανησυχώ” (vid)

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για την απώλεια του Παπαπέτρου, τον τραυματισμό του Σπανούλη, πότε θα έχει στην διάθεσή του τον Νικ Καλάθη, αλλά και για τον προβληματισμό του για τις λίγες επιλογές.

Για το θέμα Σπανούλη: «Είναι δική μου απόφαση να μην παίξει στο Ακρόπολις ο Σπανούλης, θέλω να τον προφυλάξω. Προληπτικά θα μείνει εκτός, δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. ήρθε σε καταπληκτική κατάσταση, είχε πολύ καλή εβδομάδα. Ξέρω τι μπορώ να πάρω από αυτόν. Ο Πρίντεζης έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις, θέλουμε να σουτάρει, με άριστα το 10 είναι στο 11, τον θέλουμε στο γήπεδο και μαζί με τους άλλους έμπειρους παίκτες, κάνουμε καλές προπονήσεις»

Για τις τελικές του επιλογές «Έχουμε λίγες επιλογές, ανησυχώ για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ. Τώρα, υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες. Αλλά από τα 17 μέχρι τα 22, δεν βλέπω πολλούς καλούς. Υπάρχουν καλές περιπτώσεις, προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι στην 12άδα. Σε αυτή, θα είναι οι παίκτες με την σωστή χημεία που θα έχουν με τους πιο έμπειρους παίκτες. Θα συζητήσω μαζί τους γιατί πάντα μιλάμε με τους παίκτες, ώστε να κάνουμε την τελική επιλογή»

Για τον Καλάθη: «Θα κάνει προπονήσεις μαζί μας μετά το “Ακρόπολις” ο Καλάθης. Έχουμε βαρύ πρόγραμμα μπροστά μας με το ταξίδι στον Καναδά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.