Match Center
video
Playmakers – Post Game Παναθηναϊκός AKTOR – Μπαρτσελόνα (22/3/2024)
Ο αγώνας στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε και ακολουθεί το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης Παναθηναϊκός AKTOR - Μπαρτσελόνα με τους Playmakers να ...μοιράζουν τη μπάλα! Δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ανάλυση των φάσεων από τον Βασίλη Φραγκιά καθώς και στιγμιότυπα των υπόλοιπων παιχνιδιών της βραδιάς!
video
Playmakers – Pre Game Παναθηναϊκός AKTOR – Μπαρτσελόνα (22/3/2024)
Λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ του αγώνα Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα, ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου από το studio των Playmakers και οι Δημήτρης Καρύδας, Νικήτας Αυγουλής, Δώρα Παντέλη και Αποστόλης Λάμπος από το ΟΑΚΑ μας βάζουν στο κλίμα της αναμέτρησης. Στην ανάλυση ο κόουτς Βασίλης Φραγκιάς
video
Playmakers – Post Game Ολυμπιακός – Βιλερμπάν (21/3/2024)
Ο αγώνας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ολοκληρώθηκε και ακολουθεί το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Βιλερμπάν με τους Playmakers να ...μοιράζουν τη μπάλα! Δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ανάλυση των φάσεων καθώς και στιγμιότυπα των υπόλοιπων παιχνιδιών της βραδιάς!
Αποκλειστικό
video
Μποζίκας: «Η Βιλερμπάν δεν έχασε από καμία ομάδα εύκολα, θα δώσουμε τα πάντα στα τελευταία ματς!» (video)
Ο Γιώργος Μποζίκας σχολίασε στον Νικήτα Αυγουλή και στους «Playmakers» την απόδοση του Ολυμπιακού στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ μίλησε με τα καλύτερα για τη Βιλερμπάν.
video
Playmakers – Pre Game Ολυμπιακός – Βιλερμπάν (21/3/2024)
Λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ του αγώνα Ολυμπιακός-Βιλερμπάν ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου από το studio των Playmakers και οι Δημήτρης Καρύδας, Νικήτας Αυγουλής και Δώρα Παντέλη από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μας βάζουν στο κλίμα της αναμέτρησης. Στην ανάλυση ο κόουτς Βασίλης Φραγκιάς, καλεσμένος ο προπονητής Κρις Χουγκάζ.
video
Playmakers – Post Game Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός AKTOR (20/3/2024)
Ο αγώνας στο Βελιγράδι ολοκληρώθηκε και ακολουθεί το ...τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός με τους Playmakers Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Δώρα Παντέλη να ...μοιράζουν τη μπάλα! Δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ανάλυση των φάσεων από τον κόουτς Βασίλη Φραγκιά καθώς και στιγμιότυπα των υπόλοιπων παιχνιδιών της βραδιάς!
video
Μήτογλου: «Ο Παναθηναϊκός AKTOR βελτιώνεται, είμαστε έτοιμοι για την Μπαρτσελόνα» (video)
Όλα όσα δήλωσε ο Ντίνος Μήτογλου στον Δημήτρη Καρύδα και στους «Playmakers» για το «διπλό» στο Βελιγράδι, αλλά και το ερχόμενο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα (22/03, 21:15, NS Prime) στο ΟΑΚΑ.
video
Playmakers – Pre Game Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός AKTOR (20/3/2024)
Λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ του αγώνα Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου και η Δώρα Παντέλη από το studio των Playmakers και ο Δημήτρης Καρύδας από το Βελιγράδι μας βάζουν στο κλίμα της αναμέτρησης με ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις. Στην ανάλυση του ματς ο κόουτς Βασίλης Φραγκιάς. Καλεσμένος ο Νεοκλής Αβδάλας.
video
Novasports – Playmakers!
Euroleague χωρίς Playmakers δεν γίνεται. Η τοπ μπασκετική διοργάνωση με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα. Pre game των αγώνων, ρεπορτάζ, expert match ανάλυση από τον έμπειρο coach Βασίλη Φραγκιά. Playmakers κάθε αγωνιστική στα κανάλια #Novasports!
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.