Μποζίκας: «Η ομάδα δεν έχει ταβάνι!» (vid)

Ο Γιώργος Μποζίκας μίλησε στην εκπομπή «Playmakers» και στο Δημήτρη Καρύδα για την νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, το επόμενο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές και τους παίκτες των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την Φενέμπαχτσε και τη νίκη: «Πάντα έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας, αν έχουμε την κατάλληλη προσέγγιση στο παιχνίδι η ομάδα δεν έχει ταβάνι. Η Φενέρμπαχτσε ήταν μία δύσκολη ομάδα με πίεση. Υπήρξαν παράπονα για τη διαιτησία και από τις δύο ομάδες για φάουλ μου δε δόθηκαν. Όταν η Φενέρμπαχτσε μείωσε στο -13, αντιδράσαμε και πήραμε το παιχνίδι».

Για το τί ειπώθηκε στο ταιμ άουτ του Μπαρτζώκα όταν η Φενέρμπαχτσε μείωσε τη διαφορά: «Στην Euroleague έτσι είναι τα πράγματα. Είναι πολλά τα παιχνίδια και οι διαφορές στις ομάδες είναι μικρές. Στο ταιμ άουτ είπαμε στους παίκτες μας να βγάλουμε την επίθεση και να συνεχίσουμε έτσι».

Για την εμπιστοσύνη στην ομάδα και τους παίκτες: «Έχουμε πει και άλλες φορές ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα. Υπάρχει υπομονή όλοι οι παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ είναι καλοί και κάποια στιγμή θα μπουν στην ομάδα. Όλοι οι παίκτες είναι καλοί χαρακτήρες και θέλουν να πάιξουν».

Για το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές: «Πρώτα από όλα σε όλες τις ομάδες χρωστάμε κάτι. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Euroleague. Θέλουμε να προστατεύσουμε την έδρα μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε την θετική ατμόσφαιρα και την στήριξη του κόσμου που έχουμε στην έδρα μας. Ο Ολυμπιακός “καίγεται” για την νίκη και την 8άδα. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Η Εφές είναι μία καλή ομάδα για κάποιο λόγο βρίσκεται σε αυτή την βαθμολογική θέση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.