Βόβορας: «Η αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο είναι σεβασμός στο σύλλογο και στον ιδρώτα μας» (vid)

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε στον Νικήτα Αυγουλή και στην εκπομπή «Playmakers» για τις δύο διαφορετικές εικόνες του Παναθηναϊκού, αλλά και τη συνέχεια στη Euroleague.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Ζάλγκιρις Κάουνας: «Δείξαμε δύο διαφορετικές εικόνες. Η πρώτη εικόνα που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο δεν πρεσβεύει την ομάδα του Παναθηναϊκού. Η αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο είναι σεβασμός στο σύλλογο και στον ιδρώτα μας. Πρέπει να κρατήσουμε την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου»..

Για την ομιλία του Παρθενόπουλου στο ημίχρονο: «Εβγαλε συναισθήματα μιλώντας μας και βλέποντας την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Ηταν πολύ σημαντικό και να κρατήσουμε την αντίδραση. Να χτίσουμε πράγματα πάνω σε αυτό».

Για αυτά που άλλαξε ο Παναθηναϊκός στην επανάληψη: «Είχαμε επιθυμία στο ριμπάουντ, στο τρέξιμο, στην ενέργεια. Η Euroleague είναι η πιο ανταγωνιστική λίγκα και χρειάζεται αυτή η μαχητική νοοτροπία. Ετσι κάνει η Ζαλγκίρις, αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς».

Για τη συνέχεια στη Euroleague: «Να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Να καταλάβουμε τι πρέπει να αλλάξουμε για να είμαστε συνεπείς. Διάστρεμμα ο Πονίτκα. Είναι νωρίς για συμπεράσματα, αύριο θα κάνουμε εξετάσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.