Παπανικολάου: «Πρέπει να βλέπεις την ομάδα σου σαν την καλυτερη στον κόσμο»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην εκπομπή «Playmakers» για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άλμπα Βερολίνου, αλλά και τα όνειρα που κάνει για το μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε χαμηλά τα επίπεδα ενέργειας σε σχέση με την εικόνα της Άλμπα Βερολίνου. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κακή εικόνα. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε να βάλουμε τις βάσεις και να ανεβάσουμε την ενέργειας μας».

Για την ήττα στο Τελ Αβίβ: «Πάντα όταν χάνεις ένα παιχνίδι με τον τρόπο που δε θέλεις σε πεισμώνει. Τα παιχνίδια στη Euroleaaue είναι πολλά και δεν προλαβαίνει να αναλύσεις πολλά πράγματα γιατί έχει έρθει ή ώρα να μπεις στο αεροπλάνο για το επόμενο ματς».

Για την υπέρβαση που κάνει σε κάποια παιχνίδια: «Δε ξέρω πώς το κάνω αυτό. Βγαίνει εκείνη τη στιγμή. Το πιο σημαντικό είναι όταν φτάνεις στο τέλος να λες ένα κλικ ακόμα, άλλο ένα. Σε κάθε παιχνίδι τα μικρά πράγματα μετράνε».

Για το αν οι συμπαίκτες του παίρνουν πράγματα από εκείνον: «Μεγάλη κουβέντα να το πω εγώ για τον εαυτό μου αυτό. Βλέπεις ότι πολλά παιδιά μπορούν να σκοράρουν ή να κατεβάσουν την μπάλα στο καλάθι ή να πάρουν το ριμπάουντ. Στο σύγχρονο μπάσκετ πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα για να βοηθήσεις την ομάδα σου».

Για τις νίκες: «Όταν κερδίζει η ομάδα με καλό μπάσκετ και ομαδικό είναι πάντα καλό για εμάς».

Για το αν κάνει όνειρα για κάτι μεγαλύτερο με τον Ολυμπιακό: «Πάντα ονειρεύομαι, τα όνειρα είναι ωραία, τα όνειρα σου δίνουν ελπίδα. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη ομάδα όχι της Euroleague, αλλά του κόσμου».

Για το αν θέλει να μοιραστεί πράγματα από την καθημερινότητα του: «Είναι περιορισμένος ο χρόνο μας για να γίνει προσαρμογή στο πλάνο μας και την προπόνηση. Μια μικρή πληροφορία είναι σημαντική για εμάς. Σημαντική η ξεκούραση ειδικά αν υπάρχει και ταξίδι με την ομάδα ανάμεσα στις δύο μέρες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.