Παπανικολάου: «Μας κάνουν να γινόμαστε λάστιχο, σημασία έχει η Εθνική να είναι στα μεγάλα ραντεβού» (vid)

Τι δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου στους Playmakers μετά τη νίκη επί του Βελγίου.

«Αν αναλογιστεί κανείς ότι σε αυτό το παράθυρο παίξαμε με τις ίδιες ομάδες που είχαν το ίδιο ρόστερ με το καλοκαίρι, θα δει πόσο δύσκολη ήταν η δουλειά όλων των παιδιών. Όλα τα συγχαρητήρια στα παιδιά που βοηθούν και δίνουν την ψυχή τους για την Εθνική. Είναι πολύ δύσκολο όταν κερδίζουν να είναι φυσιολογικό και όταν χάνουν να λένε ότι δεν κάνουν για την Εθνική. Να είναι οι τελευταίοι που δέχονται πυρά, ας κάτσουν κάτω οι αρμόδιοι να βρουν τη σωστή λύση, το λέω σε μία καλή στιγμή, είναι άδικο όλοι να πέφτουν σε αυτά τα παιδιά.

Μπαίνουμε σε μία κατάσταση που πρέπει να γινόμαστε λάστιχο ανάμεσα σε Euroleague και FIBA. Να παίξουμε εδώ, μετά να πάμε στο Μόναχο να παίξουμε εκεί, ο κόουτς το ίδιο. Οι προπονητές έχουν τα δίκια τους,, αλλά δεν είναι σωστό να μπαίνουμε σε μία τέτοια κατάσταση, να παίζουμε χωρίς μία προπόνηση.

Δεν έχει σημασία ποιος παίζει, σημασία είναι η Εθνική να είναι στα μεγάλα ραντεβού, να δίνει το παρών και αυτή είναι η υποχρέωσή μας, όλοι μέσω της Εθνικής αναδειχτήκαμε και κάνουμε την καριέρα που κάνουμε σήμερα.

Για τον Ζήση: «Μόνο η προσωπικότητά του είναι αρκετή για να καταλάβει κάποιος τι σημαίνει Εθνική. Είναι ο σύνδεσμος της παλιάς φρουράς με εμάς, να μας περνά τα ιδανικά και τις αξίες της ομάδας, είναι ευλογία για μένα που ήταν συμπαίκτης μου στην Εθνική και για όλα τα παιδιά, ο Δήμος το ίδιο. Μπορούν να μας περάσουν όχι μόνο τις εμπειρίες τους αλλά και τι σημαίνει η Εθνική. Είναι άνθρωπος πάνω απ’ όλα, ποτέ δε φοβήθηκε να τσαλακωθεί, να δώσει την ψυχή του. Επίσης θα ήθελα να πω ευχαριστώ στους ”Πελαργούς” και τους ομογενείς που βρέθηκαν στο γήπεδο μέσα από την καρδιά μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.