Χαραλαμπίδης: «Με τέτοια ενέργεια δεν κερδίζεις απαιτητικά ματς» (vid)

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη Κώστας Χαραλαμπίδης έκανε λόγο για έλλειψη ενέργειας και αυτοσυγκέντρωσης στην ήττα του Παναθηναϊκού από την Άλμπα.

Αναλυτικά όσα είπε στους Playmakers:

Για τον Νέντοβιτς: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα να εκτιμηθεί η κατάστασή του, μιλάμε για αστράγαλο και περιμένουμε τη σοβαρότητα του τραυματισμού».

Για την έλλειψη ενέργειας του Παναθηναϊκού: «Η απαίτηση ενός τέτοιου παιχνιδιού είναι να ανταποκριθείς 40′ σε ένα συγκεκριμένο τέμπο. Χάσαμε πολλά πράγματα στο α’ δεκάλεπτο, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν βρήκαμε λύσεις πίσω. Στο β’ δεκάλεπτο διορθώσαμε κάποια πράγματα με τη ζώνη, αλλά δεν ήταν αρκετό γιατί χρειάζεσαι 40′ συγκέντρωση. Δεν εκτελέσαμε ούτε τις επιθέσεις που είπαμε μετά από τάιμ άουτ. Χάσαμε στα ριμπάουντ, αυτοί έχουν μία αέναη κίνηση, πηδούν όλοι και πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος για να κάνεις μπλοκ άουτ. Δεν μπορείς να παίξεις σε υψηλό επίπεδο με αυτή την ενέργεια, έρχονται παιχνίδια όπως αυτό με τον Ολυμπιακό, απαιτητικά στο επίπεδο ενέργειας και στο τι θα καταθέσεις στο γήπεδο. Κάποια στιγμή ξεπερνιέται η τακτική και το σχέδιο, έχει να κάνει με το πώς βάζεις το σώμα σου και πόσο αποφασισμένος είσαι να μη χάνεις μάχες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.