Ντόρσεϊ: «Tο πήρα προσωπικά, ανυπομονούμε για τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε στους Playmakers για τη νίκη επί της παλιάς του ομάδας αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Για το αν ο Ολυμπιακός έβγαλε θυμό μετά την Εφές: «Θέλαμε να επιστρέψουμε γιατί δεν παίξαμε καλά στο τέλος με την Έφες, κι εγώ το πήρα προσωπικά, θέλαμε να προστατεύσουμε την έδρα μας, παίξαμε καλά, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, βάλαμε σουτ και τα κάναμε όλα σωστά».

Για το αν ήθελε να αποδείξει κάτι στην Μακάμπι: «Πάντα θέλεις να κερδίζεις την προηγούμενη ομάδα σου, είναι όμως περισσότερο το προηγούμενο παιχνίδι, που το είχαμε αλλά στο τέλος το παρατήσαμε. Για να γίνουμε μεγάλη ομάδα πρέπει να κερδίζουμε και εκτός έδρας, δεν το έχουμε βρει ακόμα και θα το προσπαθήσουμε την επόμενη εβδομάδα».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είμαι έτοιμος για την ατμόσφαιρα, ξέρω ότι δεν είναι σαν τα άλλα παιχνίδια, ξέρω πόσο σημαντικό είναι. Θα είμαστε έτοιμοι, ανυπομονούμε, είναι το πρώτο ντέρμπι της σεζόν, θέλουμε να προστατεύσουμε την έδρα μας, δεν θα τους το κάνουμε εύκολο».

Για την Εθνική: «Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από την Εθνική, θέλω φυσικά να είμαι μέλος της ομάδας, δεν ξέρω όμως καν το πρόγραμμα, όταν έρθει η ώρα θα δούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας