Iτούδης: «Μου αρέσει να είναι χαμαιλέων η ΤΣΣΚΑ» (vid)

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ συνεχάρη τους παίκτες τους για την ψυχραιμία και τα ψυχικά αποθέματα που διέθεταν στην ανατροπή του σκορ και την επιβολή του ρυθμού τους.

Η θεαματική βελτίωση της ΤΣΣΚΑ στο δεύτερο δεκάλεπτο, ανατρέποντας το μείον 12 της πρώτης περιόδου και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα των ημιχρόνων, με προβάδισμα 10 πόντων, άρεσε πολύ στον Δημήτρη Ιτούδη που χαρακτήρισε την ομάδα του, «χαμαιλέων». Ο Ιτούδης μίλησε για το πλάνο του στο 2ο και στο 3ο δεκάλεπτο, για την…απελευθέρωση των δημιουργών της ΤΣΣΚΑ στην κυκλοφορία της μπάλας και των σουτ 3 πόντων από τις γωνίες του αγωνιστικού χώρου.

Οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή στη NOVA:

«Να πω ένα ευχαριστώ και συγχαρητήρια στους παίκτες. Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα, ούτε καν στα φιλικά δεν παίζουμε έτσι. Θέλουμε να έχουμε μία ταυτότητα, να είμαστε συνεπείς αμυντικά. Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ καλά και ο Ντόρσεϊ ήταν πολύ εύστοχος, αλλά τους δώσαμε χώρους για να σκοράρουν. Το 20-25 ήταν πολύ καλό σκορ για εμάς στην πρώτη περίοδο. Στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο ανοίξαμε λίγο τη ρακέτα και μας έδωσε τη δυνατότητα να έχουμε τους δημιουργούς μας από πάνω και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Έχω πει πολλές φορές ότι μου αρέσει η ομάδα μου να είναι χαμαιλέων, κάτι αντίστοιχο κάναμε εκείνη τη στιγμή. Συνεχίζουμε να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό. Αυτοί που είναι εδώ παρόντες έδωσαν ψυχή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.