Πόποβιτς: « Τώρα είμαστε καλοί, σκύλες;» (vid)

O «Πόπ» τόνισε τα προβλήματα προετοιμασίας των ΗΠΑ για το Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ.

O σερβικής καταγωγής προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των ΗΠΑ, Γκρέγκ Πόποβιτς ξέσπασε μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ στο Τόκιο, λόγω της κριτικής που είχαν δεχτεί οι Αμερικάνοι και δικαιολογημένα ως ενός σημείου, για τις δυο ήττες που γνώρισαν σε συνεχόμενα φιλικά προετοιμασίας (Νιγηρία, Αυστραλία) καθώς και την ήττα στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού τουρνουά από την Γαλλία. Στην συνέχεια της διοργάνωσης, νίκησαν σε όλα τα παιχνίδια.

Ο Ποπόβιτς στην τελευταία ομιλία του προς τους ΝΒΑers, υπενθύμισε τα προβλήματα με την καραντίνα τριών παικτών στην προετοιμασία, την ενσωμάτωση τριών παικτών απευθείας από τους τελικούς του ΝΒΑ, Μιλγουόκι-Φοίνιξ και στο τέλος αναρωτήθηκε: « Τώρα είμαστε καλοί, σκύλες;», γνωρίζοντας την αποθέωση.

Η ομιλία του Γκρέγκ Πόποβιτς στα αποδυτήρια των ΗΠΑ, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η ερώτηση του προς τους παίκτες για τις κριτικές που δέχτηκαν μετά την ήττα στην πρεμιέρα του τουρνουά από την Γαλλία:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης