Ντόνσιτς: «Το παλέψαμε μέχρι το τέλος στους πρώτους μας Ολυμπιακούς Αγώνες» (pic)

Ο σταρ της Σλοβενίας και των Ντάλας Μάβερικς, Λούκα Ντόντσιτς έστειλε το δικό του μήνυμα μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων και την κατάκτηση της 4ης θέσης.

Ο Λούκα Ντόνσιτς, επιτέλους έχασε σε εθνικό επίπεδο! Μετά από 17 παιχνίδια αήττητος με την Εθνική Ανδρών της Σλοβενίας, ο «Magic Luka» έχασε δύο (ημιτελικό με Γαλλία, μικρό τελικό με Αυστραλία) και η Σλοβενία δεν πήρε μετάλλιο στο Τόκιο.

Το παιδί-θαύμα του παγκόσμιου μπάσκετ πραγματοποίησε μυθικές εμφανίσεις στο Ολυμπιακό τουρνουά αλλά δεν έφταναν για την χωρίς μεγάλο βάθος πάγκου, Σλοβενία. Τελείωσε τη διοργάνωση, πρώτος στις ασίστ (9.5 ανά ματς), τρίτος στους πόντους (23.8 ανά ματς) και τρίτος στα ριμπάουντ (9.7 ανά ματς). Σχεδόν δηλαδή διψήφιος σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, κάτι το αξιομνημόνευτο.

Παρότι η Σλοβενία δεν πήρε μετάλλιο στη πρώτη της συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Λούκα δεν έχασε το κουράγιο του και με ανάρτηση του στα social-media έστειλε «μήνυμα».

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Σλοβένος αστέρας:

«Σίγουρα δεν ήταν εύκολο. Παλέψαμε έως το τέλος. Ήταν μεγάλη ευχαρίστηση να παίζω για την πατρίδα μου στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της ιστορίας μας. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά. Και ευχαριστώ τους Σλοβένους, οι οποίοι μας στήριζαν σε κάθε ματς ξεχωριστά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.