Σοκ: Ακόμα στο νοσοκομείο με σοβαρή νευρική βλάβη ο Άρον Μπέινς (pic)

Ο Άρον Μπέινς δεν έδωσε το παρών στην απονομή των μεταλλίων των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, όπου η Αυστραλία κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο, καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο με σοβαρή νευρική βλάβη!

Ο διακεκριμένος δημοσιογράφος του NBA, Σαμς Τσαράνια αποκάλυψε ότι ο Άρον Μπέινς δεν παραβρέθηκε στην απονομή των μεταλλίων όχι επειδή επέστρεψε στην Αμερική μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Ιταλία στον αυχένα, αλλά επειδή είναι ακόμα στο νοσοκομείο! Δηλαδή 10 μέρες μετά τον τραυματισμό του δεν έχει πάρει ακόμα εξιτήριο… Κάτι πολύ ανησυχητικό.

Συγκεκριμένα, ο Μπέινς, ο οποίος αγωνίστηκε στους Τορόντο Ράπτορς την περσινή σεζόν έχει υποστεί κάποιου είδους νευρική βλάβη και είναι πολύ πιθανό να μην το δούμε στο παρκέ την σεζόν 2021/22. Το πιο βασικό πάντως αυτές τις κρίσιμες ώρες, είναι η ζημιά να αποκατασταθεί και να μην μείνει τίποτα να θυμίζει στο Μπέινς αυτό το τραυματισμό, ο οποίος στην αρχή δεν είχε θεωρηθεί κάτι το σημαντικό.

Μία είδηση που χτύπησε σαν… κεραυνός μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου των Αυστραλών στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ.

Δείτε το «τιτίβισμα» του Σαμς Τσαράνια:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.