Τόμπι: «Πριν λίγους μήνες δεν ήξερα καν που βρίσκεται η Σλοβενία» (pic)

Ο Νεοϋορκέζος Μάικ Τόμπι, δήλωσε πως πριν από λίγο καιρό δεν ήξερε καν που βρίσκεται γεωγραφικά η Σλοβενία, με της οποίας την Εθνική ομάδα μπάσκετ έχει φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά.

Η Σλοβενία ζει το «παραμύθι» της στο Τόκιο και ο Λούκα Ντόνσιτς γράφει το όνομα του με χρυσά γράμματα στο πάνθεο της ιστορίας. Όμως δεν είναι μόνος του. Ο Αμερικανός ψηλός της Βάλένθια, Μάικ Τόμπι εξασφάλισε το σλοβένικο διαβατήριο πριν από μερικούς μήνες και απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, τόσο στο Προολυμπιακό τουρνουά, όσο και στο Ολυμπιακό. Είναι μάλιστα εκ των διακριθέντων, τελειώνοντας το σημερινό παιχνίδι με την Ισπανία με double-double (16 πόντους, 14 ριμπάουντ).

Παρ’ όλα αυτά, ο έμπειρος σέντερ των Σλοβένων δήλωσε με αφοπλιστική… ειλικρίνεια τα εξής: «Πριν από λίγους μήνες, δεν ήξερα καν που βρίσκεται η Σλοβενία»

Η ομάδα του Αλεξάντερ Σέκουλιτς θα αντιμετωπίσει την Γερμανία την Τρίτη τα ξημερώματα (03/08, 04:00) με σκοπό την 4η νίκη της που θα την φέρει στα ημιτελικά και στην ζώνη των μεταλλίων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.