USA Team: Αποκλείσθηκαν Μπιλ και Λόβ

Ο προπονητής των ΗΠΑ Γκρέγκ Πόποβιτς θα αντικαταστήσει τους δυο παίκτες, ενώ ενδέχεται να περιμένει για τις επιλογές τους και την παρακινδυνευμένη χρονικά ολοκλήρωση των τελικών του ΝΒΑ.

Τους αντικαταστάτες του Κέβιν Λοβ και του Μπράντλέϊ Μπιλ στην 12άδα της Εθνικής ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών, αναζητεί ο τεχνικός Γκρέκ Πόποβιτς, ο οποίος ίσως να περιμένει και την ολοκλήρωση των τελικών του ΝΒΑ, Μιλγουόκι Μπακς-Φοίνιξ Σανς, ώστε να επιλέξει δυο παίκτες από τις δυο φιναλίστ ομάδες, παρά τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια.

Είναι παρακινδυνευμένη χρονικά, αυτή η πιθανή αναμονή του τεχνικού επιτελείου των ΗΠΑ, καθώς στους τελικούς του ΝΒΑ, οι Μπακς και οι Σάνς έχουν δυο νίκες και χρειάζονται ισάριθμες για να κατακτήσουν τον τίτλο. Συνεπώς, θα παίξουν τον πέμπτο τελικό, τα ξημερώματα της Κυριακής (18/7) στο Φοίνιξ και τον έκτο, τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/7), ενώ αν χρειαστεί η διεξαγωγή του έβδομου και τελευταίου τελικού, είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (23/7), μια ημέρα πριν ανάψει η Ολυμπιακή Φλόγα στο Τόκιο και ενώ τα αγωνίσματα θα αρχίσουν το Σάββατο (25/7).

Ο Μπιλ έχει εισέλθει στο πρωτόκολλο του κορονοϊού και δεν υπολογίζεται, ενώ ο φόργουορντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο του δεξιού ποδιού του και τις δέκα τελευταίες ημέρες της προετοιμασίας, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, χωρίς να παρουσιάσει βελτίωση, όπως αναφέρει ο Αμερικάνος δημοσιογράφος, Αντριαν Βοναρόφσκι,


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.