Μοίρασε χρήμα η «Απόφαση»

Το περασμένο καλοκαίρι ο Λεμπρόν Τζέιμς προκάλεσε με το τηλεοπτικό σόου η «Απόφαση» που διοργάνωσε για τη μετακόμιση του στους Χιτ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Λεμπρόν Τζέιμς προκάλεσε την κοινή γνώμη με το τηλεοπτικό σόου η «Απόφαση» που διοργάνωσε για τη μετακόμιση του στους Μαϊάμι Χιτ. Στο συγκεκριμένο σόου υπόθηκαν φράσεις όπως «μετά τις διαφημίσεις θα μάθετε το επόμενο βήμα στην καριέρα του σούπερ σταρ» με αποτέλεσμα να υπάρξουν σκληρά σχόλια για το πρόσωπο του.

Στο τέλος όμως αποδείχθηκε ότι το σόου ήταν για το καλό της αμερικανικής κοινωνίας αφού της απέφερε 3 εκατομμύρια ευρώ. Συγκεκριμένα στο Κλίβελαντ δόθηκαν 60.000 δολάρια για την επιδιόρθωση μιας ελαττωματικής οροφής ενός παλιού γυμναστηρίου. Το Σλάβικ Βίλατζ στο Μπρόντγουεϊ έλαβε 70.000 δολάρια για την αποκατάσταση ενός νέου γυμναστηρίου και 20 υπολογιστών.

Στα δύο σωματεία δόθηκαν και από 2.500 δολάρια για αγορά αθλητικού υλικού ενώ 500.000 δολάρια πήγαν στο βορειοδυτικό Οχάιο και ιδιαίτερη πατρίδα του Λεμπρόν. Ο σταρ των Μαϊάμι συμφώνησε με  χορηγίες ύψους 500.000 δολαρίων με τη Nike και τη Hewlett-Packard ώστε 59 σύλλογοι αγοριών και κοριτσιών να λαμβάνουν δώρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.