Στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης των Λέικερς

Ο ιδιοκτήτης των Λος Άντζελες Λέικερς, Τζέρι Μπας, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με καρκίνο, όπως αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι "Los Angeles Times".

Ο ιδιοκτήτης των Λος Άντζελες Λέικερς, Τζέρι Μπας, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με καρκίνο, όπως αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι “Los Angeles Times”. Ο 79χρονος Μπας βρίσκεται στο ιατρικό κέντρο “Cedars-Sinai” και «είναι μια χαρά», όπως δήλωσε ο γιός του, Τζιμ. Αρκετοί πρώην αλλά και νυν παίκτες των Λέικερς τον έχουν επισκεφθεί, όπως οι Κόμπι Μπράιαντ και Μάτζικ Τζόνσον.

Ο εκπρόσωπος της ομάδας, Τζον Μπλακ, είπε πως η ομάδα δεν σχεδίαζε να σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα τηρώντας τις επιθυμίες της οικογένειάς του. Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Μπας, Μπομπ Στάινερ, είπε ότι πληροφορίες θα παρουσιαστούν από τους Λέικερς. «Δρ. Τζέρι Μπας, σε σκέφτομαι και εύχομαι να μπορούσα να ήμουν εκεί. Καλή ανάρρωση» έγραψε στο Twitter ο Σακίλ Ο’ Νιλ που κατέληξε: «Δεν μπορώ να περιμένω να σε δω στις 2/4/13. Σας αγαπώ». Οι Λέικερς θα αποσύρουν το νούμερο 34 του Ο’ Νιλ στις 2 Απριλίου.

Ο Μπας έχει βρεθεί στο νοσοκομείο αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, όπως τον περασμένο Ιούλιο με αφυδάτωση, ενώ τον Δεκέμβριο του 2011 αντιμετώπισε θρόμβωση στα πόδια του. Ο πρώην αεροναυπηγός και κτηματομεσίτης, Τζέρι Μπας, είναι τεράστιο όνομα στον Αμερικανικό αθλητισμό από τότε που αγόρασε τους Λέικερς, τους Λος Άντζελες Κινγκς (χόκεϊ) και το «Φόρουμ» από τον Τζακ Κεντ Κουκ το 1979. Ο Μπας αμέσως μεταμόρφωσε τους Λέικερς στην πιο “γκλάμορους” ομάδα του ΝΒΑ, έχοντας κατακτήσει δέκα τίτλους με αυτόν ιδιοκτήτη.

Οι Λέικερς πήραν πέντε τίτλους σε εννέα χρόνια τη δεκαετία του ΄80, χάρη στο θρυλικό “showtime” των Μάτζικ Tζόνσον και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ. Στη συνέχεια πήραν τρεις συνεχόμενους τίτλους την περίοδο 2000-02 με τους Κόμπι Μπράιαντ και Σακίλ Ο’Νιλ, ενώ πήρε και άλλους δύο τίτλους το 2009 και 2010 με τους Κόμπι Μπράιαντ και Πάου Γκασόλ και ηγούνται της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.