Στους Μπλέιζερς ο Αλ-Φαρούκ Αμίνου

Οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς δεν αφήνουν χρόνο για χάσιμο και λίγο μετά την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου στο ΝΒΑ ανακοίνωσαν συμφωνία με τον Αλ-Φαρούκ Αμίνου έναντι 30 εκατ. δολαρίων για τέσσερα χρόνια.

Οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς δεν αφήνουν χρόνο για χάσιμο και λίγο μετά την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου στο ΝΒΑ ανακοίνωσαν συμφωνία με τον Αλ-Φαρούκ Αμίνου έναντι 30 εκατ. δολαρίων για τέσσερα χρόνια. Ο μέσος όρος του συμβολαίου ανέρχεται στα 7,5 εκατ. το χρόνο και πρόκειται για ένα πολύ λογικό συμβόλαιο για έναν παίκτη, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως σμολ όσο και ως πάουερ φόργουορντ. Ο Αμίνου, ο οποίος επελέγη στο Νο8 του ντραφτ του 2010 από τους Λος Αντζελες Κλίπερς, δεν είχε την εξέλιξη που όλοι περίμεναν, ωστόσο είναι 24 ετών και μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή λύση ερχόμενος από τον πάγκο.

Ο Αμίνου είχε πέρυσι σε 74 αναμετρήσεις 5,6 πόντους, 4,6 ριμπάουντ, 0,9 κλεψίματα και 0,8 κοψίματα σε 18,5 λεπτά συμμετοχής, αριθμοί εξαιρετικοί για το χρόνο συμμετοχής του, ενώ η αμυντική δουλειά του στον αγωνιστικό χώρο είναι αυτή που πραγματικά τον κάνει να ξεχωρίζει.

Ο Αμίνου είχε οψιόν με το Ντάλας για 1,1 εκατ. και αποφάσισε να μην την αποδεχθεί και να δοκιμάσει τη free agency. Η συγκεκριμένη στρατηγική απέφερε καρπούς και, με τον Νικολά Μπατούμ να έχει ήδη αποχωρήσει από το Πόρτλαντ και τους ΛαΜάρκους Όλντριτζ και Γουέσλεϊ Μάθιους να είναι επίσης έτοιμοι να αποχωρήσουν,  το Πόρτλαντ συνεχίζει να δημιουργεί μια νεανική ομάδα που θα πλαισιώσει τον ηγέτη της, Ντέμιαν Λίλαρντ, για τα επόμενα χρόνια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.