Επιβεβαίωση Γούντσον, για Πριτζιόνι

Την ώρα που οι φίλαθλοι των Νικς περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Πάμπλο Πριτζιόνι, ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Υόρκης, Μάικ Γούντσον, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του τη μεταγραφή του Αργεντινού διεθνή.

Την ώρα που οι φίλαθλοι των Νικς περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Πάμπλο Πριτζιόνι, ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Υόρκης, Μάικ Γούντσον, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του τη μεταγραφή του Αργεντινού διεθνή. Από το summer league του Λας Βέγκας, στο οποίο συμμετέχουν αυτό το διάστημα οι Νικς, ο Γούντσον εξήγησε πως ο Τζέισον Κιντ θα είναι ο βασικός γκαρντ της ομάδας την ερχόμενη σεζόν, ενώ στα πλάνα του είναι να βρίσκονται για πολύ χρόνο στο παρκέ μαζί με τον άλλο γκαρντ, ταϊβανέζικης καταγωγής, Τζέρεμι Λιν. Κι αυτό γιατί θέλει να απομένει ποιοτικός χρόνος συμμετοχής στον 35χρονο βεταράνο Πάμπλο Πριτζιόνι, που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο, αποχαιρετώντας την Ισπανία.
Τόσο ο Γούντσον όσο και ο πρόεδρος των Νικς, Γκλεν Γκρουνβαλντ, δήλωσαν ικανοποιημένοι που κατάφεραν να αποκτήσουν των Πριτζιόνι, τον οποίο παρακολουθούσαν ανελλιπώς τα τελευταία πέντε χρόνια. Εξάλλου, εδώ και αρκετές εβδομάδες ο Γκρουνβαλντ και ο Πριτζιόνι συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη, με τον πρώτο να καταφέρνει να πείσει στο τέλος τον δεύτερο να δράξει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται για ν’ αγωνιστεί στο ΝΒΑ, με την υπόσχεση για σημαντικό χρόνο συμμετοχής.
Παράλληλα, ο Γούντσον σε δηλώσεις του αναγνώρισε τις ικανότητες του Πριτζιόνι να πασάρει, κάτι που μοιράζονται -όπως είπε- με τον Τζέισον Κιντ, ενώ τόνισε πως μπορεί να βοηθήσει τον Λιν να βελτιωθεί, για να εξελιχθεί ο τελευταίος σε… «γκαρντ του μέλλοντος» για τους Νικς. Δεν μπορούσε να μην αναφερθεί, βέβαια, ο Γούντσον και στην εμπειρία που έχει αποκομίσει ο πρώην παίκτης της Κάχα Λαμποράλ και της Ρεάλ Μαδρίτης αγωνιζόμενος στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς και στο μερίδιο που έχει στις επιτυχίες της εθνικής Αργεντινής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.